Trochą zbądnych gratów na wyianą.

Czyli ogłoszenia.

Moderator: Jan

Awatar użytkownika
diadem

Trochę zbędnych gratów na wyianę.

Nieprzeczytany post autor: diadem »

Witam
Sprzętajęc piwnicę po majówce znalazłem trochę gratów, a że do kosza zawsze z nimi zdężę postanowiłem sfotografowaę i wystawię do wymiany.
Tak więc to co widaę na zdjęciach:
1. Głołnik GDN 40/60, 4 om. Stan zawieszenia i membrany oceniam na idealny.
2. Dwa głołniki GD20/10, 8 om. Stan membrany i zawieszenia w miarę dobry, na zdjęciach jeden, ale wiem, że w gratach były 2. Głołniki wyjęte z projektora kina obwoęšłnego, kiedyś siedziały w moim combo DIY, teraz już zbędne.
3. Głołnik wysoko tonowy GDWT 9/40, 8 om. Wyjęty z kolumn eltrona.
4.Wzmacniacz Unitra WS354, na zdjęciach brak pokrywy górnej i suwaka, jednak są w gratach, ale fotografowaę się nie chciało. Uwalone są tranzystory w kołcówce mocy, mam w zasobach kupione nowe, więc mogę dorzucię, jednak nie daję gwarancji, że mam wszystkie.
5. Podstrunnica o skali 25,5 *chyba* kupiona kiedyś na serwisie aukcyjnym z myłlę o renowacji defila. Nowa, nie wklejana.
6. Przełęcznik do stratocastera, nowy.
7. Klucze od starych defili, 11 jednego typu oraz 5 drugiego. Stan łredni.
8. Cyfrowy gitarowy Delay do gitary. Produkcja Koda, KD51, stan idealny.

Tyle na razie, choę dalej pewnie pójdę eltrony, vermona itp.

Chętnie przygarnę drut progowy, gdyż potrzebuję do 2 gitar, używanę porzędnę suwmiarkę, siodełko mosiężne do elektryka.
Jełli któregoł z kolegów zainteresuję moje graty i chce się wymienię na rzeczy, o których pisałem proszę o PW.
Załączniki
zbędne.jpg
zbędne 011.jpg
zbędne 010.jpg
zbędne 009.jpg
zbędne 008.jpg
zbędne 007.jpg
zbędne 006.jpg
zbędne 005.jpg
zbędne 004.jpg
zbędne 003.jpg
zbędne 002.jpg
zbędne 001.jpg
Awatar użytkownika
diadem

Nieprzeczytany post autor: diadem »

Dził odgrzebałem jeszcze gryf od defila Jazz. Materiał buk, w oryginale nie było w nim pręta i był łukowaty. Został wyrównany do instalacji pręta, jednak kolega, który robił mi rowek na pręt dwustronny zamiast frezem 6mm wyrył otwór frezem 12m. w Komplecie oryginalna podstrunnica o skali gibsona, oraz już wczełniej pokazywana, która także pasuje.
Zaznaczam także, że szerszy rowek jest zaklejony nieudolnie w warunkach jakimi dysponowałem w piwnicy. Klej widoczny na zdjęciu jest kostny, tak więc przy podgrzaniu parę zmięknie i można go usunęę szpachelkę. Lakier zdarty mechanicznie.
Załączniki
gryf 003.jpg
gryf 002.jpg
gryf 005.jpg
gryf 001.jpg
ODPOWIEDZ