szablon\ plan korpusu gitary Razorback
Moderator: poco
szablon\ plan korpusu gitary Razorback
Witam wszystkich, z gory przepraszam jełli juz taki temat był ale sie nie doszukalam. Poszukuje tak, jak napisalam w temacie szablonu korpusu gitary Dean Razorback. Nigdzie go nie umiem znalesc a na prawde mi zalezy właśnie na tym ksztalcie. Jełli ktos jest mi w stanie pomoc bede wdzieczna:)
Hey hey, My my
Rock and roll can never die
Rock and roll can never die
A ja temat otwieram 
A w załęczniku na poczętek dobrej przygody - plany
Nie będzie łatwo.. oj nie będzie...

A w załęczniku na poczętek dobrej przygody - plany

Nie będzie łatwo.. oj nie będzie...
- Załączniki
-
- DeanRazorback.pdf
- (367.65 KiB) Pobrany 341 razy
- palisander
O jasny gwint...!!!
Ależ ,,dioboł "...!!! Okrutnie i srogo wyględa.... kompletnie nie w moim gułcie... Ale nad realizację trochę zejdzie..... jesli to pierwszy raz i raczej ma to byę próba stworzenia czegoś raczej ,,dziewicza'.....
Niech się mężczyzna nię potem nie pokaleczy.... bo chyba może....? Zwłaszcza w pewnych miejscach....?
A tak w ogóle.... to przyznaj no się..... Czy Ty czasem nie chcesz z pomocę tej gitary zrobię mu jakiejł krzywdy......???? Jak juz ję odpowiednio ,, naostrzysz " na krawędziach......???

Niech się mężczyzna nię potem nie pokaleczy.... bo chyba może....? Zwłaszcza w pewnych miejscach....?
A tak w ogóle.... to przyznaj no się..... Czy Ty czasem nie chcesz z pomocę tej gitary zrobię mu jakiejł krzywdy......???? Jak juz ję odpowiednio ,, naostrzysz " na krawędziach......???

podstawa to dokĹadnoĹÄ
-