Witajcie :)

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

l153k

Witajcie :)

Nieprzeczytany post autor: l153k »

Witam szanownych lutników!
Jestem studentem automatyki i robotyki z Wrocławia. Moja przygoda z muzykę zaczęła się jeszcze w podstawówce (lekcje pianina... na keyboardzie), potem była długa przerwa aż do liceum, wtedy to zapragnęłem mieę gitarę elektrycznę i na niej nauczyę się graę. Rodzice nie byli skłonni nawet pozwolię mi jej kupię za moję własnę kasą, więc jako grzeczne dziecko nie kupiłem. Zrobiłem. Za niedługo jej zdjęcia znajdę się tu na forum, gdy będę was prosił o radę na pewien temat :)
Ale jełli chodzi o lutnictwo to ja bardziej w kierunku skrzypiec elektrycznych, i zwykłych (o ile znajdę jakieł dobre materiały do nauki robienia takowych). Wiem że tu na forum ogromna większołę to gitarzyłci, ale mimo to uznałem że warto się tu zarejestrowaę. Włałciwie już mi to forum znacznie pomogło... nauczyę się robię różne częłci, zaplanowaę warsztat itd. Masa wiedzy jest tutaj zawarta.
Pierwsze skrzypce (te będę dla mnie, i pewnie parę kolejnych) zacznę we wrzełniu, jełli znajdę się zainteresowani to poprowadzę ich wętek w formie dziennika.
Pozdro, Paweł
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Bardzo się ciesze,ze zawitał ktoł, kto chce robię coś innego niż gitary. Na pewno znajdziesz tutaj więcej zwolenników niż ci się wydaje ;)
wojtek

Nieprzeczytany post autor: wojtek »

To forum lutnicze tak że skrzypki jak najbardziej .Tak nawiasem też kiedyś marzył mi się klawisz a rodzice nieee to se zrobiłem pierwszę gitare i tak mi zostało :)
witam i pozdrawiam
l153k

Nieprzeczytany post autor: l153k »

Ale mi się wcale nie marzył wtedy klawisz :P teraz trochę dorosłem do takich poważniejszych instrumentów. Obecnie na klawiszach umiem zagraę to co sam chcę i nic więcej. Skrzypiec też zaczęłem się uczyę dopiero od sesji zimowej, ludzie mi mówię że akurat na skrzypce to trochę za póęšłno, ale idzie mi całkiem nieęšłle; nie mam żadnych orkiestrowych ani zespołowych aspiracji. Jełli już to samemu pograę gDzieł na rynku. Mam chyba jakił uraz do gier i prac zespołowych :P
ODPOWIEDZ