Witam

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Awatar użytkownika
nusior

Witam

Nieprzeczytany post autor: nusior »

Witam szanownych lutników i wannabelutników.
Mam na imię Janusz i za miesięc stuknę mi 24 wiosny. Jestem studentem, który ma nadzieję kiedyś skołczyę studia. Mam póki co podstawowe wykształcenie muzyczne i połowę łredniego. Byę może to też się kiedyś zmieni. Na gitarze gram amatorsko, a raczej brzdękam od 8 lat i nadal jestem cienki :D Jako fan Queen fascynował mnie Brian May co zaowocowało pierwszę, tanię gitarę klasycznę i wymiataniem solówek ze słuchu w domowym zaciszu. Póęšłniej dołęczył elektryk.
Przy decyzji o zmianie mostowego pickupu urodził mi się w głowie pomysł "nie mam narzędzi ale zróbmy sobie gitare... albo gitary! i efekty... i nawijajmy pickupy!" Złapałem bakcyla na wszystko DIY. Moim pierwszym projektem do nauki jest wykorzystanie starego paęšłdzierza stratopodobnego i przerobienie go na luęšłnę wariację nt Frankenstrata Van Halena. Jako, że czasu mało projekt się łlimaczy. W kolejce czeka też Defil Aster Rock do podarowania mu drugiego życia :D
Nie przedłużajęc: ostatecznie mam nadzieję, że w najbliższym ęwieręwieczu uda mi się zrobię kilka gitar własnoręcznie i nie będzie wstydu pochwalię się nimi :)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
molu

Nieprzeczytany post autor: molu »

Witam krajana :)

T.
ODPOWIEDZ