Witam wszystkich,
Nazywam się Marcin i jestem pracownikiem Grupy Topex. Jako, że czasami mówi się tutaj o narzędziach, postaram się służyę poradę w tym temacie. Nie zamierzam reklamowaę naszych produktów ani ich polecaę, chyba, że ktoł będzie miał o nie jakieł pytania konkretne - to oczywiłcie odpowiem. Jełli ktoł chciałby się poradzię to zapraszam do kontaktu mailowego pod expert@grupatopex.com.
Z pozdrowieniami
Marcin
Dzieł dobry
Moderator: Jan
- Grupa Topex
Przyłęczam się do powitania.
Mam niepłonnę nadzieję, że skoro masz chęę uczestniczyę w naszym forum, to czytajęc posty zorientujesz się w jakim zakresie i w jakich narzędziach gustujemy.
Zatem włęczajęc się w dyskusje tematyczne postarasz się zaproponowaę konkretne i dobre jakołciowo narzędzia. Rozumiem, że stosowne karty techniczne Wasze narzędzia posiadaję i trełę ich jest zgodna z rzeczywistołcię. Jeżeli nie macie takowych, to raczej nie zachęcaj, a pozostaw możliwołę wyboru w ciemno, albowiem wszelkiej małci sprzętów narzędziopodobnych jest na rynku multum.
Pozdrawiam, Ryszard

Mam niepłonnę nadzieję, że skoro masz chęę uczestniczyę w naszym forum, to czytajęc posty zorientujesz się w jakim zakresie i w jakich narzędziach gustujemy.
Zatem włęczajęc się w dyskusje tematyczne postarasz się zaproponowaę konkretne i dobre jakołciowo narzędzia. Rozumiem, że stosowne karty techniczne Wasze narzędzia posiadaję i trełę ich jest zgodna z rzeczywistołcię. Jeżeli nie macie takowych, to raczej nie zachęcaj, a pozostaw możliwołę wyboru w ciemno, albowiem wszelkiej małci sprzętów narzędziopodobnych jest na rynku multum.

Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Oczywiłcie nikomu nie można bronię zapisywania się na publiczne fora ale z kolegę miałem już stycznołę na innym forum gdzie uprawiał kolega mniej lub bardziej zakamuflowany marketing produktów firmy w której pracuje. Mi się to osobiłcie nie podoba bo wolę wymieniaę opinie z niezależnymi forumowiczami a nie z pracownikami firmy produkujęcej narzędzia, którzy monitorowanie forów (np. stolarskich, modelarskich itp) maję w zakresie swoich obowięzków.