Kłaniam sią nisko i całują buty

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

payonk

Kłaniam się nisko i całuję buty

Nieprzeczytany post autor: payonk »

Witam, padam na twarz przed Szanownym Gronem Administratorów. Podężajęc za zasadami kindersztuby pragnę się przywitaę ze wszystkimi oraz wyrazię zapytanie o pozwolenie na napisanie posta w innym dziale. Może okaże się także, że spotka mnie łaska ponownego przeniesienia posta którego napisałem jak cham i prostak bez przywitania się?

Dlaczego piszę w tym tonie? Odniosłem się do Wikipedii, gdzie jest napisane, że okrełlenie kindersztuba 'bywa stosowane w odniesieniu do grzecznołci, przesadzonej, na pokaz, zbyt wyidealizowanej.'

A teraz bardziej na serio: Czełę wszystkim. Mam na imię Michał, mam 24 lata, uczę się graę na keyboardzie. Moja narzeczona gra na gitarze klasycznej, jej syn na elektrycznej oraz na basie. Interesuję się muzykę od zawsze, kiedyś przez kilka lat grałem na harmonijce ustnej. Chętnie będę korzystał z porad fachowców z forum pod względem domowych napraw czy poprawnej eksploatacji naszych instrumentów strunowych. Aktualnie p oszukuję informacji na temat gitary którę odziedziczyłem po pradziadku

pozdrawiam serdecznie
payonk
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

No witaj :) he he.. fajne poczucie humoru :) lubię to. Pozdrawiam.
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Jeżeli już byłeł kolego łaskaw przytoczyę fragment wyczytany z Wikipedii, to trzeba było odniełę się również do włałciwego znaczenia tego słowa , cyt "potoczna nazwa wyniesionego z domu (z dzieciłstwa) starannego wychowania, umiejętnołę zachowania się, ogłada towarzyska", a nie błyskaę erudycję pod publiczkę.
Ale to tyle w zakresie uszczypliwołci. I niech tak pozostanie.
Swoję drogę zostało zrozumiane to, co powinno byę zrozumiane.
Przyłęczam się do powitania, jako, że wchodzęc do grona forum lutniczego dopełniłeł rytuału. Tym samym temat zapodany na poczętku zostanie odwieszony.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
ODPOWIEDZ