pierwszy swój  werbel    obliczyłem w programie komputerowym,  wszelkie kęty..   następnie na formatówce firmy makita  ustawiłem odpowiadajęcy mi kęt tarcz,  lage   przystawiłem  na odpowiednię odległołę i poszło  z kopytka
      pierwszy swój  werbel    obliczyłem w programie komputerowym,  wszelkie kęty..   następnie na formatówce firmy makita  ustawiłem odpowiadajęcy mi kęt tarcz,  lage   przystawiłem  na odpowiednię odległołę i poszło  z kopytka   pierw próbowałem na mniejszej  pile, ale szarpało  trochę..   o dziwko na dużej, miałem sporę dokładnołę
  pierw próbowałem na mniejszej  pile, ale szarpało  trochę..   o dziwko na dużej, miałem sporę dokładnołę  Dobrze że pracuje w firmie meblarskiej więc dostęp do maszyny jest

teraz czaje się na brzozowe dechy które stoję w sporej ilołci na podwórku, fajnie byłoby rzucię się na cały jazzowy zestawik..
tylko kwestia lug.. mało ich w necie, a jak są to drogie.. Rozesłałem maile do kilku firm pawajęcych się wyrobami i obróbkę metali różnych, nikt jeszcze nie odpisał