tak troszkę głupio z mojej strony, bo zaczęłem korzystaę z forum już jakił czas temu, a przez swoje pominięcie regulaminu - nie przywitałem się.
Przepraszam za to najmocniej i zgodnie z zasadę: "lepiej póęšłno niż wcale" - jestem tu

Witam wszystkich bardzo serdecznie i szaleję z radołci, że znalazło się tak bogate forum w języku polskim :P
Naprawdę - ogrom informacji i zdjęę mnie wręcz zachwyca

Ja nazywam się Cezary, forumowo: "blazej". Lat mam niebawem 18, a moje doświadczenie lutnicze jest na razie niewielkie :P. Interesowałem się majsterkowaniem już w szkole podstawowej, więc obycie z narzędziami "jakiełtam" już mam

Do tego doszła pasja gitarowa, więc zabrałem się za gitary. Na swoim koncie mam niewiele, ale postaram się dzielię kolejnymi projektami tutaj.
Jak na razie wykonałem jednego CigarBoxa, jednę modernizację lespaula oraz klimaciarski piecyk z pudełka, który jest w fazie kołcowej i niebawem wrzucę fotki

Nie odbiegajęc jednak za bardzo w to, co dopiero będzie - życzę wszystkim Wesołych łwięt i raz jeszcze przepraszam za spóęšłnionę reakcję na regulamin