Witam. Poszukuję pilnika do progów (najlepiej w miarę uniwersalnego) do około 200zł. Chciałbym by był dołę wytrzymały, by szybko się nie tępił. W grę wchodzi również kupno za granicę. Z góry dziękuję z pomoc
Jak masz NTB lub wklejany gryf to trudno ostatnie progi robię tym ostatnim pilnikiem. Ale alternatywa jakał jest. Te pierwsze są ok, ale łcięgajęc z zagranicy wcale nie wyjdziemy na tym az tak fajnie jak sie wydaje. henglewscy o tym doskonale wiedzę dlatego sprzedaję je po 280zł.
Kupuję czasem w thoman. Bardzo dobry i rzetelny sklep. Ale:
Pilnik: 79 zł
Dostawa ok. 80zł
Przelew dewizowy - opłaty bankowe - ja płaciłem ostatnio albo 130, albo 150 zł...
(Może da się inaczej - nie wiem).
Szału niestety nie ma jeżeli chodzi o tanie zakupy. Z LMII można się zmiełcię w kwocie 53$ za pilnik z przesyłkę, przynajmniej wg wyliczeł z koszyka. Do tego pewnie kilkanałcie zł trzeba doliczyę na zapas.
Zawsze jest PayPal Popatrzę narazie na pilniki. U Henglewskich był tamten pilnik, ale nijak znikł z oferty. Albo ja nie potrafię szukaę :/ Osobiłcie z zagranicy już kilka razy łcięgałem sprzęt - dokładniej z Holandii akumulatory i inne pierdułki do modeli