Witam :)

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

zdzichu60

Witam :)

Nieprzeczytany post autor: zdzichu60 »

Jak do tej pory czytałem, czytałem, czytałem........ no i oczywiłcie oględałem zdjęcia i filmy z forum. Nie cukrzęc nikomu zawsze podziwiałem ludzi którzy są w stanie wydłubaę "własnemi ręcami" takie cuda. Mało tego - i żeby to cudo jeszcze piękne gadało :) Obcuje z gitarę/ami ....noooo już ponad 30 lat będzie. Wszystko niestety na zasadzie czystej amatorszczyzny :( Zdarzało mi się czasem coś podłubaę, poprawię w którymł z instrumentów z większym lub mniejszym skutkiem. Były również plany (i są nadal :) ) budowy między innymi czegoś w stylu Martina backpackera i innych a renowacja Defila Jazza przedłuża się w nieskołczonołę :( . Niestety - brak czasu. Ostatnio jednak żal mi się zrobiło pewnego klasyka, którego nabyłem za przysłowiowę flaszkę jak to gDzieł przeczytałem ;) i rozpoczęłem jego reanimację. Chciałbym zasięgnęę Waszych opinii co można i ewentualnie czym oraz jak dłubaę aby nie było "przerostu formy nad trełcię" w moich poczynaniach. Założę oczywiłcie temat w odpowiednim dziale forum. A więc ....... do miłego. Zdzichu
Awatar użytkownika
shopiK

Nieprzeczytany post autor: shopiK »

O! łódęšłrołnie w siłę :-) Witamy!
Awatar użytkownika
PiotrCh

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

Czełę i czołem!

czekam na temat o klasyku - bo tego jest na forum najmniej:)
Witaj na forum:)
pozdrowienia
Piotr
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Witam i sądzęc po trełci postu, to wiesz co Cię czeka :-D .
Pamiętaj, że marzenia trzymaję nas mocniej niż kobieta. ;-)
Pozdrawiam i życzę udanego udziału w forum,
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
zdzichu60

Nieprzeczytany post autor: zdzichu60 »

Hahahah wiem, wiem ale nie szykuję się na (sorry) "ostre rżniecie". To maję byę tylko pieszczoty w stylu: jak głaskaę aby nie zagłaskaę ;)
ODPOWIEDZ