Kontaktowałem się z ogłoszeniodawcę wczełniej i powiedział, że cennik tylko w zapytaniu o konkretny gatunek i ilołę. Zaproponowałem podanie ceny za m3, a resztę w rozmowie o konkretach.
Maję też okleiny i obłogi 1,5mm pozyskiwane takę samę metodę jak fornir, czyli skrawanie płaszczyznowe.
Pozdrawiam, Ryszard
W jaki sposób są pakowane forniry/obłogi do wysyłki? Mam na myłli ilołci do 2-4m2.
Macie jakieł przedstawicielstwo lub partnera handlowego w centralnej Polsce?
podłęczam się pod temat znalazłem takę oto stronę http://www.legrand-wood.com/ na granicy małopolska/łlęsk( Kęty )
posiada egzotyki szczegóły po kontakcie z firmę.
Mogę dodaę od siebie bo byłem u Pana Sękowskiego ,maję przeróżne gatunki łęcznie z palisandrem ,hebanem i dużo innych także nasze tj klony (faliste ) topola olcha .Kupiłem trochę hebanu makassar ,palisandru i przepiękne ziricote no i kawałek czeczota drewna kamforowego .łmiało można ich polecię dobre suche drewno .
Spadasz nam kolego jak manna z nieba. Wielu poszukuje drewna.
Pozdrawiam
Witam!!!
Na naszej stronie internetowej jest adres e-mail w którym proszę zapytaę o cennik który oczywiłcie mamy.Ceny drewna podajemy w metrach szełciennych lecz sprzedajemy pojedyncze deski które wysyłamy kurierem.
Pozdrawiam
Ender pisze:W jaki sposób są pakowane forniry/obłogi do wysyłki? Mam na myłli ilołci do 2-4m2.
Macie jakieł przedstawicielstwo lub partnera handlowego w centralnej Polsce?
Witam!!!
Paczki fornirów lub obłogów pakowane są w paczki zazwyczaj w ilołci 32 liłci.Ilołę metrów w paczce uzależniona jest od długołci i szerokołci danej paczki.Nie posiadamy przedstawicielstwa w centralnej Polsce działamy głównie na Podlasiu i Mazurach.
Jeżeli zainteresowany jest Pan naszym materiałem proszę o zapytanie na e-mail.Fornir lub tarcice wysyłamy w każde miejsce w Polsce.
Pozdrwawiam http://www.sekowski.com.pl/ tarcica.sekowski@gmail.com https://www.facebook.com/pages/UPH-S%C4 ... 1001378596
poco pisze:Kontaktowałem się z ogłoszeniodawcę wczełniej i powiedział, że cennik tylko w zapytaniu o konkretny gatunek i ilołę. Zaproponowałem podanie ceny za m3, a resztę w rozmowie o konkretach.
Maję też okleiny i obłogi 1,5mm pozyskiwane takę samę metodę jak fornir, czyli skrawanie płaszczyznowe.
Pozdrawiam, Ryszard
wojtek pisze:Mogę dodaę od siebie bo byłem u Pana Sękowskiego ,maję przeróżne gatunki łęcznie z palisandrem ,hebanem i dużo innych także nasze tj klony (faliste ) topola olcha .Kupiłem trochę hebanu makassar ,palisandru i przepiękne ziricote no i kawałek czeczota drewna kamforowego .łmiało można ich polecię dobre suche drewno .
Witam!!!
Dziękujemy za współprace i słowa pochlebne o naszej firmie.Zapraszamy na Podlasie częłciej.
P.S mógłby Pan podesłaę na e-maila zdjęcia wyrobów? tarcica.sekowski@gmail.com
Deska ponożowa jest pozostałołcię po cięciu forniru z masywu.Materiał ten jest po obróbce wodno-termicznej przez co jest pozbawione naturalnych naprężeł drewna.Deska jest bezsączna, sucha gotowa do obróbki.Grubołę 8 mm w +.Cena liczona jest w metrach kwadratowych.
Dostępne gatunki-klon,klon rygiel(falisty),mahoł,teak,amazakue,czerełnia,wenge,łliwa,zirikotte,orzech amerykałski itd.
wojtek pisze:Mogę dodaę od siebie bo byłem u Pana Sękowskiego ,maję przeróżne gatunki łęcznie z palisandrem ,hebanem i dużo innych także nasze tj klony (faliste ) topola olcha .Kupiłem trochę hebanu makassar ,palisandru i przepiękne ziricote no i kawałek czeczota drewna kamforowego .łmiało można ich polecię dobre suche drewno .
Witam!!!
Dziękujemy za współprace i słowa pochlebne o naszej firmie.Zapraszamy na Podlasie częłciej.
P.S mógłby Pan podesłaę na e-maila zdjęcia wyrobów? tarcica.sekowski@gmail.com
Kiedyś były w galerii ,ale wyłlę .Podobało mi się u Was wybór duży ,a cedr miałem prawie do domu dowieziony co więcej można chcieę ,chyba że więcej cedru .
Pozdrawiam
wojtek