znalezione w sieci - relacja z budowy akustyka
Moderator: Jan
znalezione w sieci - relacja z budowy akustyka
Zainteresowanym tematem budowy akustyków polecam wizytę na Acoustic Guitars Forum, a konkretnie do pewnego wętku. Jest na co popatrzeę... Zresztę warto przeględnęę inne wętki w dziale Custom Shop. Kopalnia wiedzy, rozwięzał, itd.
T.
T.
Re: znalezione w sieci - relacja z budowy akustyka
Dzięki
przyda się bardzo... gdyż i akustyk jest w planach budowy ;D

Trening czyni mistrza.
Gitara z linku to akurat klasyk
, ale jest przepiękna. W ogóle ciekawe forum - dzięki 

No nie do kołca klasyk .. krzyżówka raczej. Z nazwy wętku to akustyk, a w opisie jest "I can no longer play steel string guitar. However, due to the much lower tension, I am able to play nylon string guitars. So, ever since December of last year, I've been planning and designing a custom nylon string crossover guitar. "
T.
T.
No wiem, czytałem. Dla mnie akustyk z nylonami to nie akustyk 

Kurcze, łwietna gitara i fajna relacja 

Uwielbiam oględaę wszystkie takie relacje! Dzięki Molu za kolejne forum do przeględania 

Nie będę łmiecił kolejnymi wętkami..
Ervin Somogyi - a szczególnie Andamento Guitar oraz Maple Andamento.
Interesujęce zdobnictwo. Ciekawy efekt kołcowy, chociaż nie wiem czy chciałbym mieę takę gitarę. Co nie zmienia faktu, że robię wrażenie.
T.
Ervin Somogyi - a szczególnie Andamento Guitar oraz Maple Andamento.
Interesujęce zdobnictwo. Ciekawy efekt kołcowy, chociaż nie wiem czy chciałbym mieę takę gitarę. Co nie zmienia faktu, że robię wrażenie.
T.
Kuęšłwa! Ile to roboty było z tę mozaikę! Podziwiaę należy mistrza, zwłaszcza, że to operacja na żywym organizmie. Dlatego tyle musi kosztowaę.
Inna sprawa, czy tak szlachetnie brzmi, jak szlachetnie jest wykonana, ale chapeau bas.
Pozdrawiam, Ryszard
Inna sprawa, czy tak szlachetnie brzmi, jak szlachetnie jest wykonana, ale chapeau bas.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
darek - w tej cenie może dało by się dogadaę, że nadawca pokryje koszty wysyłki... 
T.

T.