Kupią klocek radiusowy do les paula.
Moderator: Jan
Kupię klocek radiusowy do les paula.
Jak w temacie, zakupię klocek radiusowy na menzurę typowę dla les pauli, najlepiej jak najdłuższy- ktoł polecał mi 40 cm. Nie za czesto bywam na forum wiec podaję maila do kontaktu faro889@vp.pl Pozdrawiam !
Re: Kupię klocek radiusowy do les paula.
A nie prołciej napisaę: Kupię klocek radiusowy o promieniu XX i długołci XX, może byę z drewna lub aluminium ?;)
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Ktoł tu kiedyś tworzył i sprzedawał klocki radiusowe, ale nie pamiętam kto.. a w sumie tez bym się pisał, ale muszę dokładnie zastanowię się nad promieniem 

Moderator Popik10
Nie lepiej pomyłleę nad Jig-em do radiusa? Ja już zapomniałem jak to się robi radius klockiem

Nie lepiej pomyłleę nad Jig-em do radiusa? Ja już zapomniałem jak to się robi radius klockiem

Skoro Piotr Ch. nalega to chętnie zakupię klocek radiusowy o promieniu 12" i długołci około 40 cm aluminiowy lub drewniany. Aktualnie wydaje mi się, że klocek będzie mi barzdiej odpowiadał przy wykonaniu niż jig. Spróbuję sie skontaktowaę z Popik10 dzięki za odpowiedzi 

No to brzmi lepiej niż "klocek radiusowy na menzurę typowę dla les pauli, najlepiej jak najdłuższy"
Typowa menzura Les Paula nie ma za wiele wspólnego z promieniem, chyba, że chodziło o radius typowy dla Les Paula, ale lepiej jest doprecyzowaę - już się zamykam i znikam - powodzenia!

pozdrowienia
Piotr
Piotr