Mam 18 lat. Jestem drużynowym. Gram na gitarze klasycznej, łpiewam; ostatnio zakupiłem mandolę do remontu. Lutnictwo mnie zainteresowało jako przyjemna dziedzina muzyki. Zajmuję się również żeglarstwem. Słucham poezji łpiewanej.
Ahoj!
Moderator: Jan
Ahoj!
Nie pozostaje mi n ic innego jak napisaę coś o sobie.
Mam 18 lat. Jestem drużynowym. Gram na gitarze klasycznej, łpiewam; ostatnio zakupiłem mandolę do remontu. Lutnictwo mnie zainteresowało jako przyjemna dziedzina muzyki. Zajmuję się również żeglarstwem. Słucham poezji łpiewanej.

Re: Ahoj!
Ahoj:) To jeszcze młodzież słucha poezji łpiewanej? Myłlałem, że już tyko "będzie, będzie zabawa" 
Witamy na forum ludzi podobnie jak ty zakręconych;)

Witamy na forum ludzi podobnie jak ty zakręconych;)
pozdrowienia
Piotr

Piotr
No to zacnie i elegancko 
 Ej PiotrCh... ja też jestem jeszcze młodzież xD i lubię klasykę ;P

Trening czyni mistrza.

- 
				popik10

No pięknie, jak bym widział siebie sprzed lat. Tylko wtedy była komuna i nie było sieci.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Czełę kolego, albo raczej powinno byę "czuwaj"! Chyba dobrze odczytałem zapis?
Po momentach ekscytacji tematyka lutnictwa weęšłgłęboki oddech i na trzeęšłwo przeanalizuj wszystkie za i przeciw. Inaczej mówięc , nigdy się nie spiesz.
Pozdrawiam, Ryszard

Po momentach ekscytacji tematyka lutnictwa weęšłgłęboki oddech i na trzeęšłwo przeanalizuj wszystkie za i przeciw. Inaczej mówięc , nigdy się nie spiesz.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est