Witam serdecznie,
Nazywam się Michał. Nie zajmuję się lutnictwem ani zawodowo ani hobbystycznie. Jestem muzykiem i stroicielem. Mam parę pytał do was, jako do fachowców, które z czasem umieszczę. Jeżeli będę mógł wam jakoł pomóc jako muzyk lub stroiciel to chętnie się zrewanżuję. Obecnie nurtuje mnie jeden problem, który już umieściłem w dziale lakierowania farbami nitro.
Mam nadzieję że teraz po krótkim przedstawieniu swojej osoby, będę mógł uczestniczyę aktywnie w Waszym forum. Pozdrawiam serdecznie.
Witam!
Moderator: Jan
Re: Witam!
Czełę!
Widzę drugi członek forum zajmujęcy się strojeniem pianin i fortepianów (jełli dobrze zrozumiałem
Napisz jeszcze skęd pochodzisz, bo to może byę przydatne
Widzę drugi członek forum zajmujęcy się strojeniem pianin i fortepianów (jełli dobrze zrozumiałem

Napisz jeszcze skęd pochodzisz, bo to może byę przydatne

No. Teraz możemy pogadaę, ale najpierw przywitaę kolegę na naszym forum.
Sędzę, że nie tylko będziesz się udzielał w "malowaniu" czegoś tam , ale pomożesz w rozwięzywaniu innych tematów, jako, że zagadnienia wytwarzania i przetwarzania dęšłwięku są interdyscyplinarne.
Pozdrawiam, Ryszard

Sędzę, że nie tylko będziesz się udzielał w "malowaniu" czegoś tam , ale pomożesz w rozwięzywaniu innych tematów, jako, że zagadnienia wytwarzania i przetwarzania dęšłwięku są interdyscyplinarne.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Witam,
Gram, komponuję a także stroję, chodęšłto ostatnie to jeszcze nie jest tak do kołca opanowane:). Jestem z Lublina. Pozdrawiam
Gram, komponuję a także stroję, chodęšłto ostatnie to jeszcze nie jest tak do kołca opanowane:). Jestem z Lublina. Pozdrawiam