Witam wszystkich! Nergal666
Moderator: Jan
Witam wszystkich! Nergal666
Witam wszystkich forumowiczow! od kilku lat gram na basie, interesuje sie muzyka metalowa glownie black i death. Od jakiegos czasu czuje potrzebu zbudowania pierwszej powaznej konstrukcji do ktorej sie juz zabralem. Spodobalo mi sie wasze forum, ktorego wczesniej bylem biernym obserwatorem! Mam nadzieje ze znajde tu wiele potrzebnych informacji jakze i bede w stanie pomoc niektory uzytownikom swoja nabyta juz wiedza
MaĹymi kroczkami do przodu 

Re: Witam wszystkich! Nergal666
Powitaę. Jasno, klarownie bez zadęcia.
Może czas jest przejłę z obserwacji do realizacji swoich zamierzeł?
Myłlę-czasami mi się to zdarza,
że Będzie wskazanym podzielenie się swoimi obserwacjami, dokonaniami i wiedzę z forumowiczami, albowiem mamy tutaj ambicje byę tym tworem, gdzie każdy potrzebujęcy znajdzie max informacji na tematy zwięzane z budowę instrumentów wykonywanych z drewna lub z jego użyciem.
Większołę zdecydowana jest tu amatorami-pasjonatami, którzy tajniki zgłębiaję jako swoje hobby, a to owocuje taka wiedzę zgromadzonę w jednym miejscu, że gdzie indziej tego nie ułwiadczysz.
Mam jednak prołbę, aby nie mitologizowaę.
Pozdrawiam, Ryszard
Może czas jest przejłę z obserwacji do realizacji swoich zamierzeł?
Myłlę-czasami mi się to zdarza,

Większołę zdecydowana jest tu amatorami-pasjonatami, którzy tajniki zgłębiaję jako swoje hobby, a to owocuje taka wiedzę zgromadzonę w jednym miejscu, że gdzie indziej tego nie ułwiadczysz.
Mam jednak prołbę, aby nie mitologizowaę.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est