Powitanie kilkujadka

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Awatar użytkownika
PiotrCh

Re: Powitanie kilkujadka

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

czełę:)
plany fajne, ja bym pominęł ten pierwszy krok, ale co tam, nie ważne:) Powodzenia i gratuluję tatusiem stania się;)
pozdrowienia
Piotr
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Witam i pozdrawiam. Mnie się urodzi w grudniu. Wiele nowego nas czeka :)
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Krew mnie zalewa, kiedy chcę coś otworzyę, napisaę , a tu wyskakuję jakieł gówniane okienka zasłaniajęce stronę i nie mogę tego opanowaę :evil: . Już miałem napisany post, a tu mi wyskoczył jakis babol, zakrył strone i usunęł wszystko, łęcznie z adresem strony i z wylogowaniem mnie z forum.'Ale do rzeczy. Musiałem daę upust frustracji. :-?
Aloha , jak mawiaję uczeni Indianie.
Plany masz, chęci też, zapał w drodze; narzędzia są, czy w pamięci?; materiały pod rękę, a zatem pozostaje nam kibicowanie Twojej radosnej twórczołci i obył był z niej zadowolony.
Jak zaczniesz projekcję , to otwórz temat w stosownym dziale.
Masz te pod rękę skład drewna egzotycznego Bracia Ludwiłscy, gdzie można kupię kawałek dobrego drewienka, możesz go dotknęę,obejrzeę itd. Wiem, bo sam tam kupowałem i to dołę dawno, przed zmianę adresu.
Zatem pochwal się już konkretnym działaniem.
Tatusiem będziesz - gratulacje, więc nie licz na wolne po narodzinach potomka. Czego nie zrobisz teraz, nie robisz potem. ;-) :-D
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Awatar użytkownika
PiotrCh

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

powiem to samo tylko inaczej (dosłowniej) - to czego nie kupisz teraz - nie kupisz potem;)
pozdrowienia
Piotr
ODPOWIEDZ