[S] Schaller Tremolo 2000 Chrome
Moderator: Jan
-
[S] Schaller Tremolo 2000 Chrome
Stan sklepowy, nigdy nie używane. W zestawie imbusy do regulacji, zaczep sprężyn wraz ze łrubami oraz 2 piwoty.
CENA: 349zł
ZDJęCIA: https://www.facebook.com/groups/efekty. ... 831461847/
CENA: 349zł
ZDJęCIA: https://www.facebook.com/groups/efekty. ... 831461847/
Re: [S] Schaller Tremolo 2000 Chrome
Zdjęcia niedostępne, nie każdy posiada konto na fb.
T.
T.
Dokładnie, ja też nie dałem się porwę szalełstwu mediów społecznołciowych...
-
Ja też nie, mam tam założone konto tylko do kupna i sprzedaży sprzętu gitarowegoVictor pisze:Dokładnie, ja też nie dałem się porwę szalełstwu mediów społecznołciowych...

Potem wrzucę zdjęcia na jakił serwer.
Spitfire. To nie jest portal i forum sprzedam-kupię. Zatem najpierw postaraj się , aby przedmiot był dostępny w pełnej wizualizacji, a potem pomyłl o prezentacji. Dla mnie to temat jest do usunięcia, bo będziemy mielię go jeszcze X razy i dalej psinco.
Pozdrawiam, Ryszard
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
-
Umieszczenie linku do facebooka jest postaraniem się o wizualizację, nie moja wina, że kilku z was nie ma tam konta. Jakbył przeczytał to co napisałem póęšłniej, to widziałbył, że miałem zamiar wrzucię zdjęcia na jakił serwer aby były dostępne również dla tych, którzy facebooka nie używaję.poco pisze:Spitfire. To nie jest portal i forum sprzedam-kupię. Zatem najpierw postaraj się , aby przedmiot był dostępny w pełnej wizualizacji, a potem pomyłl o prezentacji. Dla mnie to temat jest do usunięcia, bo będziemy mielię go jeszcze X razy i dalej psinco.
Pozdrawiam, Ryszard
Wiem, że to nie jest portal sprzedam-kupię ale istnieje tu taki dział, w którym umieszczacie takie ogłoszenia i ja to zrobiłem, więc po co te uwagi?
Włałnie miałem wstawię zdjęcia ale takie wpisy jak twój mnie denerwuję, od razu odnosisz się z wrogołcię, piszesz o usunięciu tematu, jakieł reprymendy itd. Burackie zachowanie. Najmniejszy błęd traktowany jest jak przestępstwo. Jeszcze zrozumiałbym gdyby w tym dziale zostały umieszczone jakieł zasady(niektóre fora tak robię), których nie trzymałbym się, wtedy OK - moja wina, ale tu nie widzę zakazu umieszczania odnołników do zdjęę na facebooku. Chcesz to sobie usuwaj.
Kolego spitfire1980. Pragnę przypomnieę, że nie jesteł sam na forum, nie Ty ustalałeł zasady jego funkcjonowania, na tym forum nikt nikogo od buraków nie wyzywa, bo to jest forum dla ludzi inteligentnych i jeżeli nie podobaję Ci się zwyczaje, to zawsze możesz zrezygnowaę z uczestnictwa.
Poza tym, to naucz się czytaę ze zrozumieniem.
Idęc dalej tym tokiem tematycznym, to pieniaczy, hejterów i nieuprzejmych potrafimy sami pozbyę się z grona, albowiem nie pozwolimy na takie zachowania, które szargaję dobre imię forum.
To nie jest już taki moment, ale radził bym powłcięgnęę emocje.
Nie wiem jakie będzie zdanie innych kolegów modów i admina, ale czas pokaże.
Pozdrawiam, Ryszard
Poza tym, to naucz się czytaę ze zrozumieniem.
Idęc dalej tym tokiem tematycznym, to pieniaczy, hejterów i nieuprzejmych potrafimy sami pozbyę się z grona, albowiem nie pozwolimy na takie zachowania, które szargaję dobre imię forum.
To nie jest już taki moment, ale radził bym powłcięgnęę emocje.
Nie wiem jakie będzie zdanie innych kolegów modów i admina, ale czas pokaże.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est