hop hop!

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

wamil

hop hop!

Nieprzeczytany post autor: wamil »

Witam. Mam na imię Kamil, pochodzę z Bochni. Jestem z zawodu stolarzem, gram na gitarze od kilku lat i naszła mnie myłl na stworzenie pierwszego projektu. Myłlę nad zrobieniem gitary elektrycznej, mam do Was kilka pytał na które nie udało mi się znaleźć konkretnej odpowiedzi w sieci, ale to w innym dziale. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Re: hop hop!

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Powitaę ;)
poco
Moderator

Re: hop hop!

Nieprzeczytany post autor: poco »

Witam i od razu będę niegrzeczny, bo zapytam, jakim stolarzem.
Pytanie jest nie pozbawione sensu, albowiem obecnie jest moda na składaczy mebli, a nie stolarzy, gdyż jest to zawód na wymarciu.
Brakuje mistrzów, brakuje szkół kierunkowych,, brakuje podręczników brakuje instruktorów, bo starzy pewnie powymierali, a zatem skęd maję byę nowi?
Dalej drężęc, dla forum lutniczego podstawa jest obróbka drewna , a nie płyty paęšłdzierzowej, stęd bardzo pomocne są informacje na ten temat pochodzęce od zawodów stricte "drewnianych". Nawet bednarz. :-D
Jeżeli znajdziesz temat, proszę dziel się wiedzę, bo po nię przychodzę na forum chętni i głodni. Jak się dobrze ułoży, to może i kolegom z okolic pomożesz "wyrzeęšłbię" własne sprzęcicho z pomocę Twoich maszyn, narzędzi i wiedzy.
Zacznij od lektury już napisanych postów , a unikniesz zbędnych pytał i problemów.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
ODPOWIEDZ