Czełą
Moderator: Jan
Czełę
Czełę, jestem Konrad i na forum trafiłem ze względu na chęę dania drugiego życia znalezionej ruskiej gitarze a nuż przy napływie czasu i gotówki wezmę się za robienie elektryki swojego elektryka tudzież zrobienie takowego własnoręczie
Re: Czełę
Czełę Konrad:)
Ja się uczyłem graę na ruskich gitarach, ale kiedyś nie było wyboru;) do Dzieła:)
Ja się uczyłem graę na ruskich gitarach, ale kiedyś nie było wyboru;) do Dzieła:)
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Fajnie, że się zdecydowałeł robię coś samemu, a trafiłeł we włałciwe miejsce.Witaj kolego, bo tu jestełmy kolegami.
Zanim jednak podejmiesz wyzwanie, to musisz nabyę stosownej wiedzy, którę masz już podana na forum. Wystarczy tylko przetrawię trełę stosownego/-nych działów.
Zatem kolejnołę -lektura,plan,baza techniczna, działanie. Trudnołci nie ujęte w "katalogu" trełci forum, rozwięzujemy na bieżęco.
Pozdrawiam,Ryszard

Zanim jednak podejmiesz wyzwanie, to musisz nabyę stosownej wiedzy, którę masz już podana na forum. Wystarczy tylko przetrawię trełę stosownego/-nych działów.
Zatem kolejnołę -lektura,plan,baza techniczna, działanie. Trudnołci nie ujęte w "katalogu" trełci forum, rozwięzujemy na bieżęco.

Pozdrawiam,Ryszard
via vita curva est
O, widzę poco, że jesteł z Bloku. Jakbył chciał, to jak będę w weekend w domu możesz nawet spojrzeę na ten cud myłli radzieckiej osobiłcie
.
Pozdrawiam Konrad.

Pozdrawiam Konrad.