Dawno mnie tu nie było. Postanowiłem trochę nadrobię zaległołci i pochwalię się jednę z moich ulubionych renowacji

Ocełcie jak wyszło.
Pozdrawiam
łukasz
Moderator: Jan
Dzięki, zarówno czarne jak i białe wykończenie to klasyka, chociaż faktycznie- zupełnie inny charakter.popik10 pisze:ładnie wykołczone to prawda, mnie się i w oryginale podobała, ale to białe również.
Inny charakter.
Zastanawia mnie tylko to Meranti.
Czy aby na pewno??
Chyba, że którał z twardszych odmian.
P
Dzięki. Ta jeszcze nie była w kiepskim stanie. Zdarzało nam się naprawdę wskrzeszaę instrumentypoco pisze:Gitara wyględa, jakby wstała z grobu. łwietny wyględ.
Powiem, że do mnie takie klimaty przemawiaję.
Pozdrawiam, Ryszard
shopiK To była renowacja dla klienta, który dał nam wolnę rękę. Powiedział tylko, że fajnie jakby była biała. Boczków nie mogliłmy zamalowaę na biało. Pewnie do dził byłmy żałowali. Dużo pracy przy cięgłym oklejaniu, ale jest satysfakcjashopiK pisze:W pierwszej chwili pomyłlałem, eee.... pusto jakoł... Ale coś mnie znowu do tych zdjęę przycięgnęło... Patrzę i patrzę... Nie no... coś powoduje, że takę chciałbym mieę. To chyba te boczki... Sprawiaję wrażenie wysokiej klasy i elegancji. Dobry pomysł! Podoba mi się
Dzięki! Dokładnie tak samo myłlimy- diabeł tkwi w szczegółachSlejsz pisze:Wspaniały pomysł z tym widocznym drewnem na boku, niby detal a instrument wyględa zupełnie inaczej.