Od wielu lat jestem blisko instrumentów. Sę takę trochę obsesję. Długo bym mógł na ten temat aleâ?ł. â?ł.. nie miejsce i czas. Jestem człowiekiem w takim wieku żeâ?łĂ˘?ł dlatego mógłby długo. Zaczęło się w 1982 roku kiedy usiłowałem nauczyę się graę. â?? Grałemâ?? i â??gramâ?? do dzisiaj. Nic mi w życiu tak nie wyszło jak â??granieâ?? i włosy

. Ale od 1986 zaczęłem przyględaę się instrumentom. I to był temat bomba

. W tamtych czasach, kiedy w muzycznych komisach widziało się prawdziwę gitarę, to był to najpiękniejszy przedmiot w całym szarym, i smutnym otoczeniu.
Nie mogę równaę się w swoich â?? osięgnięciachâ?? z będęcymi na tym forum prawdziwymi lutnikami, ale coś o instrumentach wiem. Służyłem kolegom jako serwisant ich gitar, regulator, ulepszacz itd. Ostatnio niemnoszko uzdrowiłem nawet skrzypce

. Zrobiłem kilka gitar, ale na zasadzie gotowych gryfów, co nie jest chyba tutaj mile widziane, bo to nie sztuka. Dobrze że teraz w Polsce włałciwie wszystko jest. Jest też internet

. Tylko braę się z krzyża i pracowaę. Może wreszcie zrobię cały instrument. Kiedyś nie było nic,â?łĂ˘?łĂ˘?ł. i progi z torów od kolejki

.
Panowie pomożecie ????