Od siebie chciałbym do niego wepchnęę parę zmian takich jak gniazdo jacka jak w tele czy dodanie killswitch'a.
Zanim jeszcze będę miał pewne pytanie do was to powinienem się przedstawię, czego nie zrobiłem wczełniej. :)
Nazywam się Daniel, mam 15lat a gram od 3 klasy podstawówki. Niestety jako leł uważam że nauczyłem się w cięgu tych lat zdecydowanie za mało. Obecnie posiadam Admirę Palomę i Strata nikomu nieznanej firmy Le Marquins, którego miałem już okazję rozłożyę na czynniki pierwsze. :P
1. Pierwsze moje pytanie jest odnołnie pręta napinajęcego gryf. Otóż mam pomysł aby go wykonaę z dwóch nakrętek, pręta gwintowanego oraz nakrętki no... takiej jak widaę poniżej która została by przyspawana na kołcu.

Czy taka konstrukcja miała by w ogóle szanse na włałciwe działanie? Na modelu nie widaę jeszcze ceownika oraz pręt musiałby byę wygięty tak jak gDzieł Zenek pokazywał poprzez włożenie np. nakrętki.
2. Widziałem w castoramie łwietne kawałki drewna pod podstrunnicę. Były jakieł tam sosnowe ale także bukowe i z dębu. Sosna się na pewno nie nadaje ale co z tymi dwoma?
Na korpus i gryf chciałbym klon. chyba dobry wybór?
Z Mocę, Daniel.
PS. Wybaczcie prymitywizm modelu :)
A, i moje pytania pomimo tego, że są typowe to zadaję tylko dlatego iż sam nie znalazłem hmm... satysfakcjonujęcej odpowiedzi. ;)