Dzieł dobry!
Moderator: Jan
Dzieł dobry!
W przypływie utylitaryzmu i z dobrych chęci, przywitałem się od razu w dziale Nasze Dzieła, aby nie zakładaę dodatkowych tematów.
Jednak...
Aby formalnołci stało się zadołę, witam się z użytkownikami tego forum w odpowiednim dziale.
A więc:
Dzieł dobry wszystkim!
Nazywam się Paweł i na co Dzieł studiuję na politechnice.
Gram głównie na gitarze basowej, choę od niedawna także na trębce.
Chęci zdobycia wiedzy i umiejętnołci przycięgnęły mnie na Forum Lutnicze, gdzie przeczytałem wiele tematów, a posiadane w domu narzędzia utwierdziły mnie że mogę zbudowaę instrument dla siebie i nie tylko.
Przy okazji powstawania nowych gitar pewnie będzie je można zobaczyę także tutaj.
Pozdrawiam!
Jednak...
Aby formalnołci stało się zadołę, witam się z użytkownikami tego forum w odpowiednim dziale.
A więc:
Dzieł dobry wszystkim!
Nazywam się Paweł i na co Dzieł studiuję na politechnice.
Gram głównie na gitarze basowej, choę od niedawna także na trębce.
Chęci zdobycia wiedzy i umiejętnołci przycięgnęły mnie na Forum Lutnicze, gdzie przeczytałem wiele tematów, a posiadane w domu narzędzia utwierdziły mnie że mogę zbudowaę instrument dla siebie i nie tylko.
Przy okazji powstawania nowych gitar pewnie będzie je można zobaczyę także tutaj.
Pozdrawiam!
Re: Dzieł dobry!
Czełę Paweł.
T.
T.
Witamy u nas
Nie tajemnica, Lubelska.
Niedawno skołczyłem inżyniera, niestety szykuje się walka we wrzełniu ale już przed sesję zaczęłem robię bas który możecie zobaczyę w Naszych Dziełach. Zamiast skupię się na egzaminach to rozkminiałem co i jak zrobię z tym drewnem, jaki osprzęt użyę, i kalkulowałem czy zmieszczę się w kosztach.
Niedawno skołczyłem inżyniera, niestety szykuje się walka we wrzełniu ale już przed sesję zaczęłem robię bas który możecie zobaczyę w Naszych Dziełach. Zamiast skupię się na egzaminach to rozkminiałem co i jak zrobię z tym drewnem, jaki osprzęt użyę, i kalkulowałem czy zmieszczę się w kosztach.
noo to przecież zagadnienie inżyniersko ekonomiczne - powinni zaliczyę braki na podstawie tych prac;)
pozdrowienia
Piotr
Piotr