Czełą.
Moderator: Jan
Czełę.
Witam wszystkich, przeględam forum od 2012-05-14
a że jestem strasznie niełmiały to odzywam się dopiero teraz. Gram na mandolinie gitarze bodhranie i paru innych urzędzeniach wydajęcych dęšłwięk.

Re: Czełę.
Witaj
T.
T.
Czełę
znałem kiedyś Fyma co grał na wszystkim co w ręce wypadło
szantymen pierun:-) ale jełli to nie Ty to i tak witaj:-)

pozdrowienia
Piotr
Piotr
Witam, bo to niegrzecznie nie zrobię tego.
Niemniej jednak mam wętpliwołci co do intencji kolegi, a detalicznie do poważnego traktowania udziału w forum.
Skęd ten mój sceptycyzm (może to tylko uczulenie)? Ano stęd, że podałeł kolego swoję lokalizację - Mięsa. ( zacięcie kulinarne?)
Jełli to żart, to niskiego lotu, a nawet rzekę, że poniżej najniższego pułapu, a to niczego dobrego nie wróży.
Czyżby daleko posunięta ochrona danych osobowych?
Ale niech czas rozsądzi.
Czuj się i zachowuj tak, jak w gronie życzliwych ludzi.
Pozdrawiam, Ryszard
Niemniej jednak mam wętpliwołci co do intencji kolegi, a detalicznie do poważnego traktowania udziału w forum.
Skęd ten mój sceptycyzm (może to tylko uczulenie)? Ano stęd, że podałeł kolego swoję lokalizację - Mięsa. ( zacięcie kulinarne?)
Jełli to żart, to niskiego lotu, a nawet rzekę, że poniżej najniższego pułapu, a to niczego dobrego nie wróży.
Czyżby daleko posunięta ochrona danych osobowych?
Ale niech czas rozsądzi.
Czuj się i zachowuj tak, jak w gronie życzliwych ludzi.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est

pozdrowienia
Piotr
Piotr
Już się poprawiam....
z tym Mięsem... Piotrze trafiłeł...szantymenie czasami ( ostatnio bardzo często).

Ostatnio zmieniony 2016-11-20, 22:58 przez FYM, łącznie zmieniany 1 raz.
haha - jaki łwiat jest mały:D:D
Nic się nie zmieniłeł i od razu wiedziałem, że to Ty
:D
Nic się nie zmieniłeł i od razu wiedziałem, że to Ty

pozdrowienia
Piotr
Piotr
Czełę! Z tym Mięsem to można by rzec - jest gDzieł na kołcu łwiata
Za dawnych czasów jako nastolatek założyliłmy kapele podczas wyjazdu integracyjnego uwaga: w Grobli koło Kwietników o dwa km drogę od Pogwizdowa :P Dla zainteresowanych - niedaleko Bolkowa na Dolnym łlęsku.

Doprawdy trudno bardzo było zwłaszcza,ze grasz na "mandolinie ,gitarze bodhranie .."FYM pisze:... Piotrze trafiłeł...

ja nie wiedziałem, że gra na mandolinie i bodhranie:) Chodzi o całokształt, a najbardziej po lokalizacji - chociaż nigdy o takiej nie słyszałem;) A nie widzieliłmy się już nałcie lat;)
pozdrowienia
Piotr
Piotr