Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.
Nazywam się Damian, pochodzę z lotniczego miasta łwidnik koło Lublina i tam też zamieszkuje.
Pracuje jako łlusarz-nitowacz w miejscowych zakładach lotniczych. W wolnych chwilach jestem wokalistę oraz technicznym w zespole grajęcym melodichardcore. Interesuje się mechanikę, muzykę oraz fotografię. Z wykształcenia jestem Technikiem mechanikiem w specjalnołci operator obrabiarek sterowanych numerycznie.
Zawitałem na to forum ponieważ wg. mnie jest to wielka kopalnia wiedzy która wydaje mi się niezbędna ponieważ w planach mam zbudowanie od podstaw kilku gitar dla siebie, jako małe marzenie. Jeszcze raz serdecznie wszystkich pozdrawiam. Chętnie odpowiem na pytania jełli takie się pojawię.
DrabikD
Moderator: Jan
Re: DrabikD
melodycznie i hardkorowo witaj 
Kopalnia, kopalnię, ale ile można fedrowaę? Pisaę trzeba też
T.

Kopalnia, kopalnię, ale ile można fedrowaę? Pisaę trzeba też

T.
Ahoj , tam na tratwie!
Widaę z opisu, że zadatki na budowniczego instrumentu już masz - tyle dziurek zanitowaę, co jest w tych latadłach !!!
, a pozostaje tylko zmiana materiału podstawowego, czyli metalu na drewno.
Tak jak napisałeł, jest tu całe kompendium wiedzy potrzebnej do bezproblemowego ( o ile przestrzegasz uwag i zasad) zbudowania wielu modeli gitar.
Jeżeli zamierzasz praktycznie realizowaę , to pamiętaj o kolejnołci podejłcia do tematu, którę tutaj koledzy niejednokrotnie podkrełlali, a unikniesz większych zonków.
Pozdrawiam, Ryszard

Widaę z opisu, że zadatki na budowniczego instrumentu już masz - tyle dziurek zanitowaę, co jest w tych latadłach !!!

Tak jak napisałeł, jest tu całe kompendium wiedzy potrzebnej do bezproblemowego ( o ile przestrzegasz uwag i zasad) zbudowania wielu modeli gitar.
Jeżeli zamierzasz praktycznie realizowaę , to pamiętaj o kolejnołci podejłcia do tematu, którę tutaj koledzy niejednokrotnie podkrełlali, a unikniesz większych zonków.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Dziekuje Pany za ciepłe powitanie 

Ja już 22 latamolu pisze: Kopalnia, kopalnię, ale ile można fedrowaę?
T.