Co sią dzieje w waszej kastom-szopie
Moderator: poco
Re: Co się dzieje w waszej kastom-szopie
Ja strugam gryf na przyszłołę do jakiejł 6 co to szatana będzie grała. Skompletowałem skromny sprzęt do grania. Dzięki popikowi będę miał piękne loga i wczoraj top na korpus kleiłem do siódemki.I szukam drewka dobrego na gryf do strata bo ten co przyszedl krzywy jak cho.....ra, a pierwszy gryf gotowy pokręciło lumbago.
U.... Węgiel na głęËwce. Faktycznie Szatan 

A ktoł kiedyś mi się pochwalił, że siedem ma na szafie to pomyłlałem , że zrobię sobie jeden i tez na szafędarek pisze:venn pisze: To jest bardzo dobry sposób działania zrobię na zapas i zostawię w spokoju na kilka miesięcy.Po długim czasie widaę czy wszystko jest stabilne.
Kolega miał 4 takie kolumny Randala spięte razem pod dwie połęczone 100W głowy(jedna lampa a druga tranzystor).Ależ to pięknie warczało

No, moja głowa jest malutka i ma tylko 20W, ale wiem , że ulubiełcem sąsiadów nie będę.
Na salce bardzo dobrze sobie radziła miedzy innymi wzmacniaczami

Ja też powoli działam.
Zeęšłlony na łwierka wzięłem się za technologię próżniowę.
Pierwsze próby są obiecujęce

Wyględa dobrze. Ciekawy jestem o ile taki top odpręży się po zdjęciu podciłnienia. Wtedy dobrze jest pogłębię formę - co myłlisz o tym?
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Nie odkształci się będzie klejony z oklein jaworowych. I stworzy się coś w rodzaju sklejki-laminatu klejonego na formie.
Na zdjęciu testy na ołogu olchowym 2 mm
Na razie odpowiednia ilołę warstw jaworu się rozprostowuje.Bo na co Dzieł jest zwinięty w rolce.
Na zdjęciu testy na ołogu olchowym 2 mm
Na razie odpowiednia ilołę warstw jaworu się rozprostowuje.Bo na co Dzieł jest zwinięty w rolce.

Inaczej nie pomyłlałem jak tylko klonowy laminat:-) ale ciekawe czy nic nie wróci po zdjęciu obciężenia.
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Oj to był się zdziwił
Robię i łwierkowe laminaty 

Piotr jakie podciłnienie ?popik10 pisze:Ja też powoli działam.
Tutaj minus 0,7
A to nie jest tak, że wiocha się dodaje? I dodanie kolejnych ficzerów nie anuluje punktów obciachu? 
T.

T.
puk puk - zdjęcie miało byę upublicznione 

pozdrowienia
Piotr
Piotr
U mnie się lutnia renesansowa robi