No dobra. Widze (polskie znaki mi się wyłęczyły i nie umiem, nie wiem co z tym zrobię!!!), ze czas zakołczyę te zbędnę wymianę "pomysla", dlatego nakrełliłem to, o czym pisałem wczełniej.
W pytaniu nie było zawarte, czy szablon jest taki, smaki, a jedynie temat pozycjonowania. Ja przyjęłem,ze szablony są oddzielne do każdej operacji, a już do kieszeni gryfu czy przetworników na bank, - tutaj propozycje stewmca
http://www.stewmac.com/Luthier_Tools/Ty ... Templates/.
Najprołciej było by napisaę, zrób tak, aby było dobrze i tym samym zamknęę sprawę,
Widze,ze czasami tak było by najlepiej lub w ogóle nic nie pisaę, niech się koł martwi ma duży łeb. O to chodzi na forum ? Wszyscy wiedza wszystko i to we wszystkich możliwych kombinacjach ? Posługuję się tymi samymi szablonami i narzędziami oraz materiałami?
Tylko wtedy możemy sobie nie udzielaę rad, gdy będzie urawniłowka. Puki co, zamiast wypisywaę zbędne posty postaraę się przedstawię swoja wersje, wytłumaczyę dlaczego tak uważasz ,poprosię o dodatkowe informacje, bo na odległołę to w ciężę nie zachodzi się w sposób naturalny. A my działamy na odległołę i to najczęłciej na czuja.
Pozdrawiam, Ryszard
ps Sorki, ale korektę zrobiłem wg słownika,gdzie nie wszystkie wyrazy są zgromadzone. Musze poprosię o pomoc jakiegoł kumatego w komputerach