Tak jak wyżej wspomniał rabbit głupie pytania to jest coś co mnie dobija tutaj...
Ja rozpoczynajęc budowe gitary od deski do deski przewertowałem całe forum, przeczytałem każdy wętek i nie miałem tylu problemów ale jak widze że ktoł zakłada temat "Strugam se gitarke" i dalej "chce se zrobię strata skęd wzięę plany" do cholery jasnej wystarczy rozejżeę się po forum na pierwszej stronie stoi jak byk "PLANY I PROJEKTY" to chyba wystarczajęca sugestia żeby tutaj szukaę. Albo jak już mu ktoł odpowie żeby tam poszukał i zaczyna już strugaę to sie dalej zaczyna a jak radius a jak to a jak tamto. Wystarczy sie rozejżeę w temacie "WYKONANIE I TECHNIKI" ale nie bo jemu jest wygodniej żeby ktoł odpowiedział na jego wętek. Mi by się nie chciało czekaę na odpowiedęšł. Wystarczy się rozejżeę żeby ję znalełę. Był kiedyś nawet taki agent co jak ktoł mu po godzinie nie odpowiedział na pytanie to zaczęł spamowaę we wszystkich tematach.
Do czego zmierzam. To bardzo psuje przejżystołę i wizerunek forum. Na niektóre pytania odpowiedz można znalełę w tym samym dziale stęd nawet nie doczekały się odpowiedzi. Namnożyły się wętki widmo... Ufff dałem upust emocjom ale sie kumulowało przez czas długi. Opisane wydarzenia to przykłady. Nie koniecznie chodzi dosłownie o te tematy i działy

A co do zmiany wizerunku forum to jestem za a projekt się bardzo podoba