Błąd dot. prywatnołci
Moderator: poco
Błęd dot. prywatnołci
Bry,
takie coś mnie ostatnio wyskakuje przy każdorazowym wejłciu na forum: Nie wiem czy to wina mojego komputera czy też nie, ale chyba warto o tym wspomnieę.
Pozdrawiam,
Piotr
takie coś mnie ostatnio wyskakuje przy każdorazowym wejłciu na forum: Nie wiem czy to wina mojego komputera czy też nie, ale chyba warto o tym wspomnieę.
Pozdrawiam,
Piotr
Re: Błęd dot. prywatnołci
U mnie nie to, ale coś w stylu "strona zgłaszana jako dokonujęca ataków".. nie pamiętam dokładnie tekstu.
Hehe.... dziwne co piszecie. Wszystko jest jak najbardziej w porzędku. Strona nigdy nie była zgłaszana jako dfokonujęca ataków, nie wiem skęd ten komunikat, jest certyfikat SSL który zabezpiecza forum i jego dane. Pamiętajcie,zeby wchodzic poprzez https://
Ten komunikat pojawił mi się na androidzie.

Skrzypce â?? przyrzÄd do Ĺaskotania wnÄ
trza ucha za pomocÄ tarcia koĹskiego ogona o wnÄ
trznoĹci barana.
Faktycznie u mnie na Chrome tak samo jak u was. Normalnie używam Firefoxa i tam jest dobrze. Nie wiem o co chodzi.
Na starej Operze 12 też jest OK.
Problem istnieje nadal i powiedziałbym, że o ile stali bywalcy wchodzę i tak, to przelotnych gołci z pewnołcię on odstrasza.
- Załączniki
-
- certerror.PNG (6.95 KiB) Przejrzano 15659 razy
trznoĹci barana.
Po kliknięciu na wspomniany "Certificate error" pojawia się wyjałnienie:
- Załączniki
-
- cert2.PNG (15.52 KiB) Przejrzano 15658 razy
trznoĹci barana.
U mnie od kilku dni też jest.
T.
T.
A następnie, po kliknieciu na "View Certificates" pojawia się informacja o przeterminowaniu:
trznoĹci barana.
Podobnie zgłasza Chrome (poniżej)
Wnioski:
Jest problem z terminowym odłwieżaniem czy też nadawaniem certyfikatu bezpieczełstwa strony.
Powinna zostaę powiadomiona firma która zajmuje sie hostingiem forum, oni się tym powinni zajmowaę.
Wnioski:
Jest problem z terminowym odłwieżaniem czy też nadawaniem certyfikatu bezpieczełstwa strony.
Powinna zostaę powiadomiona firma która zajmuje sie hostingiem forum, oni się tym powinni zajmowaę.
trznoĹci barana.
Na mozilli tez znowu był, tyle, że zaznaczyłem jako wyjętek i jest ok.
Tez mam ten certyfikat, przy czym najczęłciej przeględam internet z telefonu i tu to jest dołę denerwujęce, bo komunikat pojawia się przy każdym kliknięciu.