Bezbrumowe przetworniki do gitar elektrycznych
Moderator: Jan
Re: Bezbrumowe przetworniki do gitar elektrycznych
-
Ostatnio zmieniony 2018-12-18, 12:59 przez pickups, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Ostatnio zmieniony 2018-12-18, 12:59 przez pickups, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ostatnio zmieniony 2018-12-18, 13:00 przez pickups, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ostatnio zmieniony 2018-12-18, 13:00 przez pickups, łącznie zmieniany 1 raz.
Reklama dęšłwignię handlu 
Się sieje, się zbiera.
ęšłĽyczę wielu sukcesów tylko proszę nie tak nachalnie.

Się sieje, się zbiera.
ęšłĽyczę wielu sukcesów tylko proszę nie tak nachalnie.
Myłlałem, że korzystam z "przyzwolenia": "Ogłoszenia lutników i producentów
Tu można zareklamowaę swoje wyroby / pracownie / warsztaty / usługi."
Czy w ramach walki z "nachalnołcię" usunięto (bez wczełniejszego zwrócenia uwagi czy ostrzeżenia) wszystkie poprzednie fotki z mojego wętku o przetwornikach? (w innych wętkach zdjęcia są).
Jełli tak to...END
Proszę o jednoznacznę odpowiedęšł.
Czy w ramach walki z "nachalnołcię" usunięto (bez wczełniejszego zwrócenia uwagi czy ostrzeżenia) wszystkie poprzednie fotki z mojego wętku o przetwornikach? (w innych wętkach zdjęcia są).
Jełli tak to...END
Proszę o jednoznacznę odpowiedęšł.
Foty znikaja w tajemniczy sposob z wielu tematow. Nawet te uploadowane bezposrednio na serwer forum. To widac przeciez dokladnie.
Korzystajac z tematu o pickupach ... Po latach prob mam swoich faworytow jezeli chodzi o przetworniki do jazz basow. Najlepiej brzmiacymi sa fendery model 62 . nawet jezeli sa prostymi singlami , ktorych budowa nie eliminuje zaklocen. Drugim rownie brzmieniowo fantastycznym urzadzeniem jest produkt amerykanski Reed James wykorzystujacy neodymowe magnesy. Sprawdzilem chyba wszystko co jest na rynku. Trzeba jeszcze dodac , ze te same picki moga zabrzmiec roznie w roznych instrumentach. Po prostu charakterystyka picka , szczegolnie "Resonant peak" musi wspolgrac z charakterem wiosla...
Korzystajac z tematu o pickupach ... Po latach prob mam swoich faworytow jezeli chodzi o przetworniki do jazz basow. Najlepiej brzmiacymi sa fendery model 62 . nawet jezeli sa prostymi singlami , ktorych budowa nie eliminuje zaklocen. Drugim rownie brzmieniowo fantastycznym urzadzeniem jest produkt amerykanski Reed James wykorzystujacy neodymowe magnesy. Sprawdzilem chyba wszystko co jest na rynku. Trzeba jeszcze dodac , ze te same picki moga zabrzmiec roznie w roznych instrumentach. Po prostu charakterystyka picka , szczegolnie "Resonant peak" musi wspolgrac z charakterem wiosla...
Zenek S
https://basstrends.blogspot.com
https://basstrends.blogspot.com
I dobrze myłlałeł. Tylko widocznie mylisz pojęcia ogłoszenie / promocja.Myłlałem, że korzystam z "przyzwolenia": "Ogłoszenia lutników i producentów
Proszę nie dodawaę więcej opinii użytkowników bo będę usuwane. Albo zapłaę za serwer i hosting forum wtedy będziesz miał darmowę reklamę i nikt się nie czepi. Z tego co widzę umieszczasz takie wpisy i na swojej stronie i na fejsbuku.
Mam wrażenie że rozmawiam ze łcianę, bo już ci to kiedyś tłumaczyłem.
Co do znikania zdjęę. Jak pisał Zenek, Nie tylko twoje znikły, zatem nie jest to polowanie na czarownice. Nie jesteł "zagrożeniem" dla forum żeby trzeba cię było tak eliminowaę

Jednoznacznie odpowiem ci tak.Proszę o jednoznacznę odpowiedęšł.
Możesz umieszczaę ogłoszenia swoich produktów w tym dziale.
W innych 'włałciwych" opisywaę tychże budowę, zastosowanie itp.
Subiektywne wypowiedzi i opinie nt. w/w będę usuwane. Chyba, że są to opinie użytkowników forum którym swój produkt sprzedałeł.
Co do zdjęę wypowiedziałem się wczełniej.
Od 5 lat piszę ten watek i dotychczas nie było problemu co do formy i trełci.
Wydawało mi się (po ilołci wejłę i żywej dyskusji), że temat cieszył się znacznym zainteresowaniem.
Rzeczywiłcie za serwer i hosting tego Forum nie płacę.
Nie będę więc go więcej przeciężał - usunęłem posty.
Proszę tylko o podpowiedęšł: jak usunęę cały TEMAT (wętek)?
Wydawało mi się (po ilołci wejłę i żywej dyskusji), że temat cieszył się znacznym zainteresowaniem.
Rzeczywiłcie za serwer i hosting tego Forum nie płacę.
Nie będę więc go więcej przeciężał - usunęłem posty.
Proszę tylko o podpowiedęšł: jak usunęę cały TEMAT (wętek)?
Wętek nie będzie usunięty ponieważ są w nim zawarte również wypowiedzi innych forumowiczów. Nie mam zastrzeżeł do merytorycznych wypowiedzi nt. przetworników, tylko do autopromocji darmowym kosztem.
Ja tutaj jestem tylko "za obserwatora" ale może dzięki temu mam oględ z zewnętrz.Od 5 lat piszę ten watek i dotychczas nie było problemu co do formy i trełci.
Bo jak mówi starochiłskie przysłowie:
"Z bliska nie widac lasu, bo widok zasłanaiję drzewa".
Ja napisze co widzę "z daleka".
Tolerancja plus lenistwo nie jest równoznaczne z akceptację, najwyraęšłniej stopniowo "wyszłeł" z popikowego obszaru "tolerancja plus lenistwo".
Robisz pickupy, ogłaszasz się z tym, opisujesz trochę ich budowę i zastosowania, dyskutujesz o patentach - tu jest w porzędku, to są bardzo wartołciowe (z punktu widzenia forum) trełci. To jest obszar "pelna akceptacja".
Gdy jednak zamieszczasz entuzjastczne opinie swoich klientów na temat swojego produktu zbyt często, to piszesz w obszarze "tolerancja plus lenistwo" a nie obszarze "akceptacja dla". Wkładasz marketing zbyt bezpołrednio.

Nie wycofuj sie z forum!
Marketuj połrednio.
Skrzypce â?? przyrzÄd do Ĺaskotania wnÄ
trza ucha za pomocÄ tarcia koĹskiego ogona o wnÄ
trznoĹci barana.
Kolega pickups ma dużę wiedzę nt. pikapów - jednak aktywny jest tylko w swoim wętku. Tymczasem mógłby pomagaę dzielęc się wiedzę i doświadczeniem w wętkach innych forumowiczów lub zakładaę wętki merytoryczne o układach elektronicznych w nagłałnianiu/nagrywaniu instrumentów. Wiem, że na to jest potrzebny czas, ale choę trochę można wspomóc kolegów 

pozdrowienia
Piotr
Piotr
Wielokrotnie pytano mnie tu o np. brzmienia.michqq pisze:...Gdy jednak zamieszczasz entuzjastczne opinie swoich klientów na temat swojego produktu..
Każda moja wypowiedęšłbyłaby subiektywna i niewiarygodna.
Dlatego zamieszczałem opinie Użytkowników (w tym znakomitych gitarzystów),dołęczajęc przy okazji fotki ich gitar.
=================================================
Nie mam zamiaru przecięgaę sprawy, którę nie ja sprowokowałem.
Chcę ję szybko zakołczyę.
Wętek bez informacji/wpisów jego autora nie ma sensu.
Dlatego jako autor żędam jego usunięcia.
END
Wętek po pierwszej odpowiedzi staje się dialogiem a nie monologiem, w rezultacie człowiek który go zapoczętkowywuje jest nie tyle autorem co wspołautorem. Pierwszym i najważniejszym!Wętek bez informacji/wpisów jego autora nie ma sensu.
Ale współautorem wętku.
Sluchaj...
Czy byłaby możliwołę jakiegoł załogodzenia sporu?
Nie ma łcisłej granicy pomiędzy dyskutowaniem na tematy lutnicze a autoreklamę własnych usług i produktów lutniczych.
Wszystko opiera się na wyczuciu.
Wyczucie popika jest trochę innne niż Twoje wyczucie w tym temacie, ale chyba jest szansa na kompromis.
Bardzo dobrze że robisz pickupy, bardzo dobrze że o nich tu piszesz i bardzo dobrze że one się podobaję muzykom i budowniczym gitar.
Wszyscy z radoscię by przyjeli trochę Twoich wpisów kategorii "porady i triki zwięzane z elektronika gitarowę", które, ależ jak najbardziej, byłyby okraszone odpowiednio wyważonę szczyptę autoreklamy.
Z tę autoreklamę jest jak z przyprawę do zupy - jak najbardziej zupę trzeba posolię, ale nie można jej dodaę za wiele.
Tylko tyle!
Pozdrawiam serdecznie.
trznoĹci barana.
Kod: Zaznacz cały
Ostatnio edytowano 2018-12-18, 06:43 przez pickups, łęcznie edytowano 1 raz
trznoĹci barana.