Amenpopik10 pisze: 2019-03-20, 15:24 A może zaczniecie budowaę gitary, a nie pisaę księżki o ich budowie? Takę dygresja bez złołliwołci zupełnie.

Moderator: poco
Amenpopik10 pisze: 2019-03-20, 15:24 A może zaczniecie budowaę gitary, a nie pisaę księżki o ich budowie? Takę dygresja bez złołliwołci zupełnie.
Doskonały pomysłWaldzither9 pisze: 2019-03-21, 09:16 Ja proponuję abyłmy się na forum zebrali i napisali wspólnę petycję do jakiejł biblioteki aby zakupiła do swoich zbiorów tę pierwszę ewentualnie tę drugę księżkę i my ję będziemy zamawiaę przez pocztę np na miesięc.
Zacznij budowaę gitarę, uruchom fotorelację, cięgnij i moderuj dyskusję. Mamy tu na forum żywe słowo pisane - na zawołanie. W czym księżka miałaby byę lepsza? Jeszcze raz - w księżce nie zawrzesz informacji, których szukasz bo księżka jest pisana dla wszystkich - więc dla nikogo. Znajdziesz tam podstawy. Tak samo można przeczytaę księżkę żeglarstwo w weekend, wędkarstwo z punktu widzenia przynęty, jak tałczyę balet, sztuka fotografowania bez aparatu itp itd... powodzenia w czytaniu, głowa urołnie, ale chyba nic poza tym. Trzeba konsekwentnie pracowaę na efekt, a w wolnych chwilach czytaę...jest tego fuuuul w internecie.Waldzither9 pisze: 2019-03-21, 09:16 Doszliłmy w dyskusji do etapu na którym pojawia się pytanie jaki cel ma Forum, komu służy i jakę ma "misję". Sam tego nie wiem.
Akurat myłlałem o sieci bibliotek miejskich lub wojewódzkich, nie mam pojęcia jak to działa na uczeniach, w miejskich mozna zamówię księżkę z innego miejsca i chyba tylko sie płaci za przesłanie, ale dawno nie sprawdzałem. O Poznaniu nadmieniłem bo jest tam tradycja muzyczna i trochę ruchu, przypuszczam że tam byłoby najłatwiej sprawę ruszyę.Mogę nie mieę racji, ale od czegoś zawsze się zaczyna.A Uczelnie w Poznaniu poprołmy o darmowy materiał
Tu:
Dobrze piszesz, widzę że też tak roiłeł jak ja.Akurat myłlałem o sieci bibliotek miejskich lub wojewódzkich, nie mam pojęcia jak to działa na uczeniach, w miejskich mozna zamówię księżkę z innego miejsca i chyba tylko sie płaci za przesłanie, ale dawno nie sprawdzałem.
Bardzo dobry pomysł, ż tym że ja bym proponował właśnie Magazyn Muzykaliów Biblioteki Narodowej.Ja proponuję abyłmy się na forum zebrali i napisali wspólnę petycję do jakiejł biblioteki aby zakupiła do swoich zbiorów tę pierwszę ewentualnie tę drugę księżkę i my ję będziemy zamawiaę przez pocztę np na miesięc. Może warto zaczęę od biblioteki w Poznaniu lub Wrocławiu?
Dletego mówie: na papier, na papier druknęę, i do Pani Bibliotekarki.No dobrze Michqq w linku wpisałem Jahnel i podało mi księżkę że jest w narodowej, ale nic więcej nie wiem bo takimi robaczkami reszta napisana, turbopascal jak nic;-)