Witam wszystkich forumowiczów
Moderator: Jan
Witam wszystkich forumowiczów
Czełę nazywam się Piotr interesuje się lutnictwem 

Re: Witam wszystkich forumowiczów
Czełę.
Mam na imię Piotr też interesuję się lutnictwem
Mam na imię Piotr też interesuję się lutnictwem

- Waldzither9
Czełę.
Całym lutnictwem, czy jakimł konkretnym wycinkiem, np gitarami akustycznymi lub skrzypcami?
Całym lutnictwem, czy jakimł konkretnym wycinkiem, np gitarami akustycznymi lub skrzypcami?
Pozdrawiam Andrzej
Witaj Piotrze, mężczyęšłni o tym imieniu i zainteresowaniach lutniczych zdominowali to forum lutnicze 

Pozdrawiam Janek
Całe lutnictwoWaldzither9 pisze: 2020-01-27, 08:27 Czełę.

Czełę.
Mam na imię Piotr i też interesuję się lutnictwem
Mam na imię Piotr i też interesuję się lutnictwem

pozdrowienia
Piotr
Piotr
- Waldzither9
Skoro interesuje Ciebie całe lutnictwo, to zdradęšłnam jakie instrumenty naprawiłeł, zbudowałeł lub planujesz naprawię lub zbudowaę. Napisz też co łcięga Ciebie na Forum i czym się chcesz podzielię z wszystkimi czytelnikami, lub czego dowiedzieę, a co jeszcze nie zostało poruszone w żadnym temacie?
Pozdrawiam Andrzej
Planuje naprawię różne instrumenty mam ich w kolejce trochę do naprawy pierwsze napewno będę skrzypce stradivarius 1721r.Waldzither9 pisze: 2020-01-27, 17:10 Skoro interesuje Ciebie całe lutnictwo, to zdradęšłnam jakie instrumenty naprawiłeł, zbudowałeł lub planujesz naprawię lub zbudowaę. Napisz też co łcięga Ciebie na Forum i czym się chcesz podzielię z wszystkimi czytelnikami, lub czego dowiedzieę, a co jeszcze nie zostało poruszone w żadnym temacie?
Ojej - naprawiaj i sprzedawaj, będziesz bogaty:)
pozdrowienia
Piotr
Piotr
One raczej zostanę u mnie w kolekcji

Ten Stradivarius Czeski? Bo rozumiem, że oryginał z Cremony wycięgał był w białych rękawiczkach z sejfu 
Pozdrawiam Janek
Byę może jest to oryginał gdyż ma taka pieczętke jakę stosował sam antonio stradivari wykończenie wskazuje na oryginalneMordorus pisze: 2020-01-27, 18:38 Ten Stradivarius Czeski? Bo rozumiem, że oryginał z Cremony wycięgał był w białych rękawiczkach z sejfu![]()