Witam serdecznie.
Moderator: Jan
Witam serdecznie.
Witam serdecznie wszystkich użytkowników, moderatorów i administratorów tego forum. Jestem muzykiem z kilku wieloletnim stażem i z racji poszerzenia swoich wiadomołci postanowiłem się głębiej zainteresowaę jak to włałciwie jest zrobione i skęd są takie różnice zarówno w brzmieniu jak i ustawieniach w gitarach. Zbiegło się to jednoczełnie z koniecznołcię odłwieżenia swojej starej gitary Ibanez RG 550, która to przeżyła ze mnę kilka ładnych lat. Docelowo marzy mi się stworzenie czegoś własnego, zgodnego z moimi wymaganiami, ale to jest temat rzeka i wiele wody upłynie zanim uda mi się choę o trochę zbliżyę do momenty kiedy rozpocznie się budowa własnego instrumentu.
Re: Witam serdecznie.
Witaj. Do odważnych łwiat należy - plan jest, znalazłeł dobre miejsce do jego realizacji, teraz zacznij go realizowaę.
Pozdrawiam Janek
Dzięki wielkie i zabieram się do Dzieła 

Czełę:)
Czasem aż dziwne jak bliski jest ten moment - tylko determinacja i za kilka miesięcy masz swoje własne wiosło:)
Czasem aż dziwne jak bliski jest ten moment - tylko determinacja i za kilka miesięcy masz swoje własne wiosło:)
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Dzięki Piotr i mam nadzieję, że będziesz ze mnę kiedy nadejdzie ten właśnie Dzieł w którym zacznę projekt własnego wiosła 
Pozdrawiam

Pozdrawiam