Dopełniam formalności
Moderator: Jan
Dopełniam formalności
Witam wszystkich!
Re: Dopełniam formalności
Witaj,
Napisz parę zdań o sobie i co by cię interesowało na forum
Napisz parę zdań o sobie i co by cię interesowało na forum
Pozdrawiam Janek
Mam 42 lata, na gitarach (w tym basowych) gram od 15 roku życia, jak na osobę która traktuje to hobbystycznie jestem dość sprawny technicznie i wiedzę teoretyczną też jakąś tam mam. Dodatkowo uczę się jakiś rok gry na pianinie, Interesuje mnie głównie muzyka improwizowana. Z wykształcenia jestem socjologiem, a utrzymuję się z prowadzenia restauracji choć chętnie zainwestowałbym jakieś pieniądze w branżę około muzyczną Na forum znalazłem się w związku z moją ambitnym pomysłem zrobienia fretlessa z kupionego na olx defila jazz. Ja do tej pory jestem bardzo zadowolony z pomocy merytorycznej jaką zaoferowali mi doświadczeni użytkownicy forum. Pozdrawiam wszystkich
No kolego teraz to mamy lepszy obraz kolejnego forumowicza Tak się składa że też jestem socjologiem i brzdękam sobie hobbystycznie.
Założymy klub socjologów co lubią sobie polutniczyć
Założymy klub socjologów co lubią sobie polutniczyć
Pozdrawiam Janek
No ja też jestem socjologiem Ale bez wykształcenia Za to lubię brzdąkać, tez bez wykształcenia
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Ja nie jestem socjologiem i nie brzdąkam.
Może dlatego że nie potrafię
Może dlatego że nie potrafię
- Waldzither9
- SebastianL
Cześć
Trzeba założyć socjologiczny dział na forum. Co prawda nie jestem socjologiem, ale czytywałem fantastykę socjologiczną. Czy to się liczy?
Trzeba założyć socjologiczny dział na forum. Co prawda nie jestem socjologiem, ale czytywałem fantastykę socjologiczną. Czy to się liczy?
Tak Sebastian w podejściu holistycznym wszystko ma znaczenie ludzie, interakcje, sytuacje, miejsce i nawet przeczytane książki zbliżone tematycznie do socjologii. Tak naprawdę lutnictwo ma początek w socjologii więc wszelkie inklinacje około socjologiczne są jak najbardziej mile widziane
Pozdrawiam Janek
- SebastianL
Dopełniamy się więc. Z wykształcenia jestem elektronikiem, a gitara elektryczna przecież nie wzięła się znikąd
Budowałem przetworniki gitarowe oraz wzmacniacze.
Budowałem przetworniki gitarowe oraz wzmacniacze.
Cześć !
Też myślałem, że granie pomaga - a tu proszę, można być lutnikiem i nie grać. Szok, niedowierzanie
Też myślałem, że granie pomaga - a tu proszę, można być lutnikiem i nie grać. Szok, niedowierzanie
Pozdrawiam
Tomek
Tomek
- SebastianL
To się zdarza.
Kiedy pochłonęła mnie pierwsza budowana gitara i druga też, to bardzo mało grałem, za to całymi dniami pracowałem nad nowymi instrumentami.
Kiedy pochłonęła mnie pierwsza budowana gitara i druga też, to bardzo mało grałem, za to całymi dniami pracowałem nad nowymi instrumentami.
Przenieście koledzy dysputę do innego działu.
Pozdrawiam, Ryszard
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est