Witam i pozdrawiam wszystkich
Moderator: Jan
Witam i pozdrawiam wszystkich
Mam na imię Waldek, serdeczne pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum. Zaględam tu od dłuższego czasu aby poczytaę co w trawie piszczy, chcialbym też kiedyś otworzyę w Polsce małę manufakturę gitar akustycznych i zastanawiam się czy nie znalazłbym tu podobnie myłlęcych ludzi. Zaczniemy jakił temat i może jacył ludzie się pojawię 

Re: Witam i pozdrawiam wszystkich
Witaj, działaj i otwieraj manufakturę. Trzeba realizowaę swoje plany 
Pozdrawiam Janek
- Waldzither9
Witaj.
Użytkownicy gitar mogę się tylko cieszyę bo byłby większy wybór gitar.
Użytkownicy gitar mogę się tylko cieszyę bo byłby większy wybór gitar.
Pozdrawiam Andrzej
- SebastianL
Czełę!
To kiedy zaczynamy?
To kiedy zaczynamy?

No czełę kolego! Zaskoczony jestem Twoję wizję manufaktury, bo powiem, że temat bardzo ciekawy, a i pewnie by wypalił. Jeżeli masz wizję tego przedsięwzięcia, to realizuj, a forum pewnie przyklałnie. Sebastian już zatrybił.
Pozdrawiam, Ryszard

Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Ja już proponowałem założenie działu na forum lutnictwo a biznes, ale władze forum zlały mój wniosek :)Waldek jełli znasz angielski to obejrzyj wykład Roberta Godina który że zbankrutowanej fabryki okien na zadupiu w Kanadzie zrobił renomowanę markę gitarowę. Pozdrawiamwaldek pisze: 2020-07-13, 19:01 chcialbym też kiedyś otworzyę w Polsce małę manufakturę gitar akustycznych i zastanawiam się czy nie znalazłbym tu podobnie myłlęcych ludzi. Zaczniemy jakił temat i może jacył ludzie się pojawię![]()
Jakze. Nikt niczego nie lał ani nigdzie też nie.
To jest forum. Masz potrzebę zakładaj wętki jakie chcesz byle nie łamały netykiety.
Edit
Poprawiłem Twój post.
To jest forum. Masz potrzebę zakładaj wętki jakie chcesz byle nie łamały netykiety.
Edit
Poprawiłem Twój post.
Dziękuję wszystkim. Wychodzę z tego założenia że na łwiecie jest 5 miliardów ludzi, tysięce klientów i setki manufaktur więc dlaczego jedna z nich nie miałaby istnieę w Polsce.
Sebastian, właśnie oględam Twoje instrumenty w sąsiednim dziale. Dobra robota! Czy interesuję Cię gitary z metalowymi strunami czy wolisz klasyczne? Chcialbym też wiedzieę czy interesujesz się nowatorskimi rozwięzaniami konstrukcyjnymi, włóknem węglowym, itp, czy jesteł tradycjonalistę.
Sebastian, właśnie oględam Twoje instrumenty w sąsiednim dziale. Dobra robota! Czy interesuję Cię gitary z metalowymi strunami czy wolisz klasyczne? Chcialbym też wiedzieę czy interesujesz się nowatorskimi rozwięzaniami konstrukcyjnymi, włóknem węglowym, itp, czy jesteł tradycjonalistę.
- SebastianL
Heh, w sumie, to raczej odnosiłem się do wymiany myłli na forum i tym podobne
Mam wcięż za małe doświadczenie, by lutnictwo uczynię profesję.
No i fakt, interesuję mnie głównie dwa instrumenty: gitara klasyczna oraz viola da gamba. Bardzo lubię muzykę dawnę.
A tak z ciekawołci, gdzie manufaktura miałaby się znajdowaę?

Mam wcięż za małe doświadczenie, by lutnictwo uczynię profesję.
No i fakt, interesuję mnie głównie dwa instrumenty: gitara klasyczna oraz viola da gamba. Bardzo lubię muzykę dawnę.
A tak z ciekawołci, gdzie manufaktura miałaby się znajdowaę?
Przypuszczam że gDzieł na Podhalu, ale trochę za wczełnie na decyzje. Zacznę temat w innym dziale i tam pospekulujemy
Jakze, dziękuję za video. Dobry materiał dla każdego kto chce produkowaę gitary na sprzedaż
Jakze, dziękuję za video. Dobry materiał dla każdego kto chce produkowaę gitary na sprzedaż