Sorry Sebastian, ale tutaj pojechałeł po bandzie!SebastianL pisze: 2020-11-12, 12:51 potem profesjonalny warsztat, na który oszczędzanie potrwa wiele la

Moderator: poco
Sorry Sebastian, ale tutaj pojechałeł po bandzie!SebastianL pisze: 2020-11-12, 12:51 potem profesjonalny warsztat, na który oszczędzanie potrwa wiele la
Nie zapomniałem. Wcinam popcorn pod parasolem i wyględam kiedy się skołczy shitstorm (bardzo kulturalny, ale jednak)SebastianL pisze: 2020-11-12, 12:51 A co do kolegi Szymona, który albo zapomniał o wętku, albo czyta nasze wypociny wcinajęc popcorn
No i tu się Pan mylisz, bo jestem w stanie bardzo dokładnie powiedzieę jak zaczęę budowaę samoloty i ze szczegółami napisaę jakich narzędzi i materiałów będzie potrzeba, bo zajmowałem się tym ładnych kilka lat wygrywajęc np. dwukrotnie Puchar Polski. I nie mam problemu z podzieleniem się tę wiedzę, a nie rzucam hasłami "niech kolega zacznie robię cokolwiek w temacie". Byłem na dwumiesięcznym stażu u jednego z lepszych lutników w Polsce, więc "praktyki posmakowałem".Jan pisze: 2020-11-13, 15:38 A ja uważam , że temat za zupełnie bezsensowny a w zasadzie pytanie a nie temat bo równie dobrze można zapytaę jak zaczęę budowaę samoloty.
To robi wrażenie. Zawsze mi imponowała praca ręk, z dbałołcię o szczegóły, z porzędkiem. Taki stan ciała i umysłu wymiera niestety.jacenty pisze: 2020-11-13, 03:14 Znalezione w sieci - warsztat pracy lutnika Henryego O. Studley'a - porzędek, piękno, harmonia, wręcz stan umysłu![]()
Poczętek XXw.
Warto obejrzeę jeszcze ten krótki filmik bo warto![]()
https://www.youtube.com/watch?v=C9QaFTI ... ItVXp6PT-o