Czełą wszystkim!
Moderator: Jan
- Strunastian
- Kontakt:
Czełę wszystkim!
Czełę
nazywam się Sebastian, jestem z Podkarpacia, gram na gitarze akustycznej, elektrycznej, ukulele, perkusji, basie i od jakiegoł czasu męczę jeszcze trochę pianino. Trafiłem na to forum bo jako jedno z niewielu posiada informacje na temat naprawy też starszych i mniej typowych instrumentów a ostatnio udało mi się kupię lutnie romantycznę, którę trzeba trochę dopiełcię żeby doprowadzię ję do stanu wygodnego do grania o ile to jeszcze w ogóle możliwe. Poza tym może w przyszłołci chciałbym wykonaę jakił prosty instrument, lubię majsterkowaę, nie mam dwóch lewych ręk i zazwyczaj jak się uczepię jakiegoł tematu to ostatecznie udaje mi się cokolwiek stworzyę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, liczę na znalezienie tu informacji na nurtujęce mnie problemy i jednoczełnie chętnie podzielę się całę wiedzę jakę posiadam lecz ostrzegam, że niestety nie wiem wiele w tematach okołolutniczych :p

- SebastianL
Re: Czełę wszystkim!
Sebastian wita Sebastiana.
Koniecznie załóż wętek na temat lutni. Jełli coś jej dolega, to chętnie rzucimy na nię okiem.
Koniecznie załóż wętek na temat lutni. Jełli coś jej dolega, to chętnie rzucimy na nię okiem.