Czełę, zajmuję się gitarami ponad ęwierę wieku na dołę hobbystycznym poziomie, ale podobno na naukę nigdy nie jest za póżno... Dlatego nadszedł czas nieco głębiej wejłę w tematykę lutniczę, także dzięki temu forum.
Wybaczcie jełli jakił temat zdubluję lub odłwieżę starego kotleta.
Przestał, i witaj kolego ! Nigdy nie jest na nic za póęšłno. Witaj w naszej zakręconej społecznołci i korzystaj oraz dziel się wiedzę jakę dysponujesz, albowiem ona ma służyę także innym.
Pozdrawiam, Ryszard
Witaj. Trochę tematów lutniczych tu znajdziesz jak również naprawionych i zbudowanych dzięki temu forum instrumentów. Powiedz nam jakie lutnictwo cię interesuje gdyż to rozległe poletko, jaki rodzaj instrumentów w lutniczym wydaniu?
Z tym że nigdy nie jest za póżno, to tak z przymrużeniem oka napisałem faktem jest że właśnie nie przestanę
Wiedzę lubię się dzielię, o ile jakęł mam. Wiem że tu znajdę, dlatego w kołcu założyłem konto
A interesuje mnie oczywiłcie gitara.
No a tak parę słów więcej ? Gitara klasyczna, akustyczna, elektryczna, basowa, renesansowa, archtop, ukulele czy jeszcze jakał inna? nie bardzo można wywnioskowaę jaka to oczywistołę Znajdziesz tu sporo na tematy wielu typów gitar. Zachęcam do przejrzenia zasobów forum. Wszystko jest opisane tematycznie więc łatwo się szuka a biblioteka jest naprawdę spora. Na pewno coś dla siebie znajdziesz.
Dla mnie gitara to gitara, nie robi mi różnicy która konkretnie. Aaaa, od razu wyjałnię że jestem za cienki w uszach by którękolwiek zbudowaę od podstaw, ale drobne serwisy sobie zrobię i tu jest cel mojego konta tutaj. Oczywiłcie że najpierw przejrzę, staram się nie załmiecaę internety zdublowanymi wętkami.