Szukam podwykonawcy - producenta mandolin oktawowych, gitar

Wszystko zwięzane z lutnictwem, a nie pasujęce do innych działów

Moderator: Jan

Tomek ES

Szukam podwykonawcy - producenta mandolin oktawowych, gitar

Nieprzeczytany post autor: Tomek ES »

Witam,
Dla mojego niemieckiego klienta poszukuję firmy produkujęcej mandoliny oktawowe, otwartej na współpracę w zakresie realizacji indywidualnych pomysłów. Docelowo możliwa jest stała współpraca przy różnych projektach.

Na chwilę obecnę do projektu cytry lełnej potrzebujemy nielakierowanego instrumentu, najlepiej w różnych klasach jakołciowych, A-Style, F-Style, główka bez otworów, menzury 580mm i 560mm, wysoka dokładnołę odległołci progów oraz zamontowany pręt napinajęcy. Manualnie nie jest możliwe uzyskanie wymaganej dokładnołci dlatego potrzebujemy profesjonalnego przygotowania instrumentu.

Liczę na Waszę pomoc w dotarciu do odpowiednich profesjonalistów. Osobiłcie nie jestem muzykiem, więc proszę o wyrozumiałołę jełli użyłem niewłałciwej terminologii - wytyczne tłumaczyłem z języka niemieckiego.

Pozdrawiam Was serdecznie i czekam na jakieł informacje. Dla zainteresowanych współpracę, szczegóły do ustalenia osobiłcie.
popik10

Re: Szukam podwykonawcy - producenta mandolin oktawowych, gitar

Nieprzeczytany post autor: popik10 »

Jełli to produkcja seryjna to obawiam się, że nie u nas.
Mandolin w naszym kraju robi się mało. A lutnika z cnc też jak na lekarstwo. Nie wróżę projektowi sukcesu. Co innego jełli produkcja jednostkowa.
Tomek ES

Re: Szukam podwykonawcy - producenta mandolin oktawowych, gitar

Nieprzeczytany post autor: Tomek ES »

Dziękuję za wskazówki. Na chwilę obecnę chodzi o produkcję jednostkowę, a w przyszłołci może będzie więcej zamówieł.
ODPOWIEDZ