Witam. Lutnictwem interesuje się od około 8 - 10 miesięcy. Mam nadzieję więcej nauczyę się tutaj ponieważ więżę z tym plany na przyszłołę wiadomo tylko czytajęc wiele się nie nauczę ale jakęł podstawę będę miał. Planuję iłę do poznania na lutnictwo albo do jakiegoł lutnika na ucznia jakby się udało aktualnie jestem w trakcie budowy kontrabasu elektrycznego (kontrabas mi się marzy od dłuższego czasu) a następny instrument planuje zrobię z pudłem. W wolnym czasie gram na basie Miłego strugania wszystkim życzę
No to mamy amatora "grubej ryby" na pokładzie, Witam i życzę Ci dostania się na uczelnię poznałskę. Jak dalece pomocnym okaże się nasze forum, to już od Ciebie będzie zależeę, ale polecam lekturę postów, których trełci często nie znajdziesz w literaturze fachowej. Tutaj głoszę swoję wiedzę i dołwiadczeni fachowcy jak i amatorzy pasjonaci, a wszystkich ich informacja jest bezcenna. Pozdrawiam, Ryszard
Enter mi nie działa . Ogólnie zostało przykleię podstrunnicę, wyprofilowaę gryf i podstrunnicę i położyę lakier, po drodze jeszcze kupię klucze, struny i elektronikę i mam nadzieję że będzie działaę Jak skołczę to wrzucę do Galerii.
Bo to będzie jeszcze wyrównywane. Kładęc kable nauczyłem się, że zawsze należy zostawiaę zapas żeby w razie co nie trzeba było wszystkiego od poczętku zaczynaę.