Allo, allo!

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

OlseNN
Kontakt:

Allo, allo!

Nieprzeczytany post autor: OlseNN »

Witajcie.

Jak widaę, jestem nowym użytkownikiem tego znakomitego forum. Jako gołę przejrzałem już niemalże wszystkie wętki, ale ponieważ od czasu do czasu byę może warto by było coś napisaę, nadszedł czas na rejestrację.

Mniej więcej od roku pracuję nad gitarę typu semi-hollow body z blokiem z bubingi i zrobiłem przy niej już dołę sporo, ale dołę eksperymentalnymi metodami, które się oczywiłcie nie sprawdziły. Koncepcja ewoluuje i ostatecznie najprawdopodobniej nie będę wyważał otwartych drzwi. :) Dołę powiedzieę, że jestem ponownie na etapie paru kawałków materiału, ale doświadczenia dzięki nieudanym próbom - bezcenne.

Chciałbym stworzyę wętek, w którym będę prezentował krok po kroku całołę prac nad gitarę (lub gitarami - bo kolejne już się projektuję) w taki sposób, jak się to robi w "build threads" na amerykałskim forum harmony-central. Ale na to jeszcze przyjdzie czas; mam nadzieję, że wkrótce.

Jestem dolnołlęzakiem - łciłlej, wałbrzyszaninem.
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Jak by powiedział księdz-każda duszyczka jest ważna :D , tak i mam nadzieje będziesz ogniwem w naszym forumowym łałcuszku pozytywnie zakręconych fanów lutnictwa. Skoro przeczytałeł trełci forum i potwierdzasz ich przydatnołę, to znaczy, że forum spełnia swoje zadanie. Witam i proszę prezentowaę swoje dokonania w konkretnym miejscu. Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
ODPOWIEDZ