ziomki nie będzie mnie teraz przez jakił czas ale postaram się odpowiedzieę na pytania jak wrócę. gdy znajdę dostęp i czas to na pewno postaram się udzielaę na forum pozdr
Ahoj, witojcie:) Od kęd zaczęłem przygodę z gitarę(3lata temu) i z dudraniem przy gitarach (półtora roku temu) przez myłl mi nie przeszło by poszukaę czegoś takiego jak forum lutnicze Jak dobrze że pojawiło się takie forum
Witam everybodych, wczoraj siedziałem na tym forum całę noc i przeczytałem dosłownie każdego posta Mam nadzieję, że czegoś się tu nauczę, a póęšłniej przekażę to innym. Aktualnie zabieram się za struganie pierwszego wiosła więc może w niedalekiej przyszłołci zagoszczę też w dziale galeria:)
Pozdrawiam.
Hej Wszystkim!
Jestem studentem, od kilku lat gram na gitarze i bassie, nie dawno narodziła się idea wystrugania czegoś dla mojej przyjaciółki która cierpi na brak bassu, a talent ma. Liczę na to że z waszę pomocę uda mi się zrealizowaę moje a także jej marzenie.
Witam wszystkich! Zabieram się w te wakacje do stworzenia od podstaw gitary elektrycznej. :P a może dwóch? Zaczęłem już zbieraę materiały. Liczę na cenne wskazówki.