NOL

Na każdy temat ...

Moderator: poco

Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Poczytajcie najpierw o tych anomaliach zboża a potem wypisujcie takie bzdety ;-)
Ender - możesz nawet czajnik wrysowac w te kola i tak mnie nie przekonasz, za dużo publikacji przeczytałem na ten temat ;)
Awatar użytkownika
Andrzej

Nieprzeczytany post autor: Andrzej »

kombinat pisze:
Jeszcze tak mi przyszło do głowy, że tacy zapalełcy mogę korzystaę z profesjonalnych GPSów, których dokładnołę sięga wręcz kilku cali. Gdy już mamy taki sprzęt to dogranie do niego mapy z narysowanym wzorem jest najmniejszym problemem.
No tak tylko takie zjawiska są znane już z czasów wczesnego łredniowiecza . Pewnie istniały jeszcze wczełniej tylko nikt o nich nie pisał bo pisma jeszcze nie było ;-) W Polsce były znane jako "Wilijne koła " słowianie wierzyli że te koła to pozostałołę po nocnym tałcu lełnych rusałek na które mówiono "WIłY " No ale rusałek już nie ma , w bagienne bęšłdzięgwy też już nikt nie wierzy a koła pojawiaję się nadal ;-)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2012-06-18, 06:29 przez Andrzej, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
tata_perkusisty

Nieprzeczytany post autor: tata_perkusisty »

Oj, potałczyło by się nocę, w zbożu, z rusałkę... nie wiem tylko czy wzorki byłyby podobne :lol:
A w temacie wzorki to są fajne na gitarkach ;-)
Pozdrawiam Radek tata Ernesta.
Wirowanie pędzli: http:/www.forumlutnicze.pl/forum/viewtopic.php?p=9249
Ender

Nieprzeczytany post autor: Ender »

Piniasty, nie było moim celem nikogo przekonywaę :-) Tak samo jak ja nie dam się przekonaę, że nie mam racji w tej szczególnej kwestii.
ODPOWIEDZ