Zajawka ,,nowej " w trakcie politurowania

Relacje ,opisy i zdjęcia z budowy.

Moderator: poco

Awatar użytkownika
palisander

Nieprzeczytany post autor: palisander »

Jest taki pewien młody i zdolny człowiek w Hiszpanii. Mniejsza o nazwisko.... Praktyki i naukę pobierał od samego Romanillosa. Chyba nawet trochę pracował dla niego jakił czas.... Teraz ma już swoję skromnę pracownię .... w której robi gitary klasyczne i flamenco. Jak patrzę na jego prace.... to też mam wrażenie, że widzę znikajęcy punkt.... i łwiatełko....
Ale takie sprawy bardzo mobilizuję... i bardzo inspiruję do jeszcze cięższej i dokładniejszej pracy. No bo skoro inni potrafię tak to wykonaę ... to czemu nie ja...? I poprzeczka wędruje wysoko.... W ten sposób zaczyna się wyłcig z samym sobę. Ze swymi słabołciami, lenistwem, ignorancję. Człowiek zaczyna zwracaę uwagę na takie szczegóły, które wczełniej dla niego nie istniały... postrzegaę formę i wyczucie estetyki w zupełnie innym wymiarze. Takie sprawy uczę człowieka patrzeę.... patrzeę zupełnie inaczej niż inni..... Przy takim zajęciu jak budowa instrumentów to rzecz bezcenna.
podstawa to dokładność
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

popik10 pisze:Ja to widzę tak, takie łwiatełko w tunelu - znikajęcy punkt i dopiero ja.
Jest co gonię.
he he.. ja to jestem na razie w "czarnej dupie", ale spoko - wyjdę z tego pomału i wtedy naprzód ;) Motywacja i cheę jest a to najwazniejsze.
StormKillerv

Nieprzeczytany post autor: StormKillerv »

A ja nawet "łwiatełka" w tunelu nie widzę

(/T.T)/ ^ |__|

pzdr Seba :D
Awatar użytkownika
palisander

Jutro pierwsze ogrywanie na sali koncertowej.... Gitara łwieża i pełnię brzmienia uzyska gDzieł przy zgranym trzecim komplecie strun... ale już ję słychaę i to całkiem dobrze.

Jak ktoł chce wpałę do PSM Kielce to zapraszam.... na 12-30. Nowa sala ze wspaniałę wręcz akustykę na której słychaę każde piano.
podstawa to dokładność
popik10

Nieprzeczytany post autor: popik10 »

Ja bym chciał, ale co z tego :cry:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Dokladnie.
Awatar użytkownika
palisander

Fotki też już są. Wrzucę jednak dopiero jak dostanę je na płytce.... Póki co są tylko na FB .
podstawa to dokładność
ODPOWIEDZ