Krotki trzydniowy Ban !
Moderator: poco
Krotki trzydniowy Ban !
Kolega glad123 zaczal zmieniac posty , robiac zamieszanie w dyskusjach.... tematy zaczynaja tracic sens gdy ktos probuje kasowac zlosliwie tekst. Ban narazie na trzy dni ale po konsultacji z zespolem adminow wszystko moze sie zmienic.
- palisander
On się już pod tym nickiem na forum nie pojawi zapewne. Występi już w nowym ,,stroju i masce" , ale ja już wyczuwam tego gołcia po paru zdaniach które napisze... Jest bardzo przewidywalny. ęšłĽadne IP mi nie potrzebne żeby się połapaę kto się na forum zakrada... hehehehehe.... 

podstawa to dokĹadnoĹÄ
Kolega Glad przyslal mi maila z pogrozkami oto on w calosci:
Witam . dlaczeego przywróciliscie moje posty które usunęłem , jestełcie nie w porzadku , te informacje należę do mnie iżyczyłbym sobie ich usuniecia w przeciwnym wypadku tak bez kozery oddam sprawę do swojego prawnika , mówie poważnie .
pozdrawiam Glad123
- palisander
A ja myłlałem, że szczytem bezczelnołci jest narobię komuł na wycieraczkę przed drzwiami, zapukaę i poprosię o papier toaletowy... a tu proszę , kolega Glad czyli Bemol czy jak mu tam, przeskakuje wszelkie możliwe poprzeczki... Nic tylko podpułcię tych lutników których nazwiskami się tu publicznie posługiwał i wycierał sobie nimi buzię żeby jemu zrobili ,, koło pióra" ... A jest za co...
Cóż... jedna z najgorszych rzeczy na łwiecie jest aktywna głupota.
Cóż... jedna z najgorszych rzeczy na łwiecie jest aktywna głupota.
podstawa to dokĹadnoĹÄ
- palisander
A ja myłlałem, że szczytem bezczelnołci jest narobię komuł na wycieraczkę przed drzwiami, zapukaę i poprosię o papier toaletowy... a tu proszę , kolega Glad czyli Bemol czy jak mu tam, przeskakuje wszelkie możliwe poprzeczki... Nic tylko podpułcię tych lutników których nazwiskami się tu publicznie posługiwał i wycierał sobie nimi buzię żeby jemu zrobili ,, koło pióra" ... A jest za co... Może właśnie tak trzeba zrobię...? Niech go namierzę po IP i sprawa do prokuratora za pomówienia i oszczerstwa godzęce w interesy , fachowołę i kopetencje legalnie prowadzęcych pracownie lutnicze.
Odpisz mu Zenku, żeby Cię pocałował tam, gdzie na Dominikanie słołce nie dochodzi.
Cóż... jednę z najgorszych rzeczy na łwiecie jest aktywna głupota.
Odpisz mu Zenku, żeby Cię pocałował tam, gdzie na Dominikanie słołce nie dochodzi.
Cóż... jednę z najgorszych rzeczy na łwiecie jest aktywna głupota.
podstawa to dokĹadnoĹÄ