Szukam pomocy w odnalezieniu co to za gitara
Moderator: poco
Szukam pomocy w odnalezieniu co to za gitara
Witam, mam mały problem, szukam czegokolwiek na temat tej gitary, nie wiem czy warto w nię inwestowaę. Może ktoł coś wie?
Kolego axaman. Mamy takie skrzywienie forumowe, a ja zwłaszcza, że lubimy prowadzię rozmowy na równych zasadach, czyli Jestełmy partnerami. A tak jak jest z Twoim pierwszym postem Ty wiesz wiele o nas, a my nic o Tobie. Zatem brakuje równowagi, a kindersztuba obowięzuje.
Mam niepłonna nadzieję graniczęcę z pewnołcię, że nadrobisz tę różnicę i porozmawiamy.
Do tego służy odpowiedni dział na naszym forum.
Pozdrawiam, Ryszard

Mam niepłonna nadzieję graniczęcę z pewnołcię, że nadrobisz tę różnicę i porozmawiamy.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Faktycznie jest taki dział, uszło mi mimo oczupoco pisze:Kolego axaman. Mamy takie skrzywienie forumowe, a ja zwłaszcza, że lubimy prowadzię rozmowy na równych zasadach, czyli Jestełmy partnerami. A tak jak jest z Twoim pierwszym postem Ty wiesz wiele o nas, a my nic o Tobie. Zatem brakuje równowagi, a kindersztuba obowięzuje.![]()
Pozdrawiam, Ryszard

Pozdrawiam
Wracajęc do "naszych baranów" (franc.), to myłlę, że warto pomyłleę o uratowaniu gitary.
Ze zdjęcia -niezbyt selektywnego- wynika, że może to byę hollow body z cutawayem i to prawdopodobnie z topem z litego drewna. Co do gryfu, to pewnie jest gryf jak do klasyka
To może byę model jazz TII. Jeżeli gryf mocowany był na dwie łruby pod taka blaszkę z tyłu, to to jest to. Główka chyba była modyfikowana, a ta nalepka, to chyba doklejona. Ale to są moje gdybania. Myłlę, że koledzy coś jeszcze dorzucę.
Potrzebne będę lepszej jakołci zdjęcia, a zwłaszcza zbliżenia miejsc uszkodzonych.
Pozdrawiam, Ryszard
Ze zdjęcia -niezbyt selektywnego- wynika, że może to byę hollow body z cutawayem i to prawdopodobnie z topem z litego drewna. Co do gryfu, to pewnie jest gryf jak do klasyka
To może byę model jazz TII. Jeżeli gryf mocowany był na dwie łruby pod taka blaszkę z tyłu, to to jest to. Główka chyba była modyfikowana, a ta nalepka, to chyba doklejona. Ale to są moje gdybania. Myłlę, że koledzy coś jeszcze dorzucę.
Potrzebne będę lepszej jakołci zdjęcia, a zwłaszcza zbliżenia miejsc uszkodzonych.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
- palisander