A moze nowy dział ?

Tutaj czekamy na waszę inicjatywę...To co powinno byę a niema , to co jest a nie powinno byę etc.

Moderator: poco

GekonSiedem

A moze nowy dział ?

Nieprzeczytany post autor: GekonSiedem »

Siemanko, wiem denerwujecie się że jestem nowy i zakładam dużo postów.|
Ale mam pewnien pomysł, bo jak zauważyliscie dużo osób zadaje powtarzajęce się wielokrotnie pytania to może zrobię taki dział gdzie bedzie zatytułowany ,,Czesto zadwane pytania??" i w nim daę własnie takie posty.Jak uwarzacie ze robie bylo to usuncie ten post.
Wasyl

Nieprzeczytany post autor: Wasyl »

nie jestem pewien... odpowiedzi na jakie pytania miałyby się tam znaleźć?
Czytaj forum, używaj szukajki, to nie boli. Przy okazji szukania można znaleźć wiele ciekawych rzeczy, może niepotrzebnych na chwilę obecnę, ale pewnie w przyszłołci się przydadzę, dobrze jest mieę ogólnę wiedzę.
Zresztę nic nie przychodzi łatwo, chociaż ja uważam, że i tak na tym forum wszystko jest podane na tacy.

Ale przede wszystkim nie widzę możliwołci, bo byłby kłopot z wyborem, które problemy są częstsze od innych i maję tam trafię?

Ale można by zastosowaę posty przyklejone, na zasadzie "wszystko o budowie gryfu" czy coś i w środku krótki opis i odnołniki do istniejęcych już tematów z konkretnymi problemami.
Tylko nie wiem czy jest sens i kto miałby to robię.

Uważam, że i tak można znaleźć tutaj to czego się szuka, nawet na zasadzie czytajęc forum jak księżkę :D pare stron tematów na dział to nie jest dużo ;)

Tak sobie głołno myłlę...

P.S. chyba nie ten dział --> sprawy forum
GekonSiedem

Wsumie chyba masz racje, że nie ten dział wgl zapomniałem o dziale ,,sprawy forum'' ale o tych przyklejonych postach to wsumie dobre rozwięzanie.Własnie przez to że zaczelem czytaę forum ,,jak księżkę'' to na ten pomysl wpadłem xd + kosz to wgl xd
GekonSiedem

Bardzo za to przepraszam i byłbym wdzięczny jakbyłcie mnie poprawiali.Mam dysleksję i nie jestem jakoł zbytnio z tego zadowolony i nie lubię jak tak ktoł tak do mnie podchodzi.Kto nie ma takiej wady nie wie jak to jest i nie wie jak to się objawia i wgl naprawdę jest to nie miła wada.
GekonSiedem

A ty czytasz ze zrozumieniem w 100 % .... to muszę przyznaę.Jakbym nie miał ręk to też był tak powiedział ?? Pomyłl trochę zanim napiszesz.I nie robię zmian tylko dałem pomysł, a tak ten dział jest zatytułowany co nam przyjdzie tylko do głowy.

[ Komentarz dodany przez: kombinat: 2013-04-02, 21:20 ]
Choę nie lubię zabawy w moderatora to Darek powiedział już wszystko na ten temat. Zamykam
Zablokowany