Witam Panie i Panów :)

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

blazej

Witam Panie i Panów :)

Nieprzeczytany post autor: blazej »

Dzieł dobry wszystkim :)
tak troszkę głupio z mojej strony, bo zaczęłem korzystaę z forum już jakił czas temu, a przez swoje pominięcie regulaminu - nie przywitałem się.
Przepraszam za to najmocniej i zgodnie z zasadę: "lepiej póęšłno niż wcale" - jestem tu :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie i szaleję z radołci, że znalazło się tak bogate forum w języku polskim :P

Naprawdę - ogrom informacji i zdjęę mnie wręcz zachwyca :)

Ja nazywam się Cezary, forumowo: "blazej". Lat mam niebawem 18, a moje doświadczenie lutnicze jest na razie niewielkie :P. Interesowałem się majsterkowaniem już w szkole podstawowej, więc obycie z narzędziami "jakiełtam" już mam :)
Do tego doszła pasja gitarowa, więc zabrałem się za gitary. Na swoim koncie mam niewiele, ale postaram się dzielię kolejnymi projektami tutaj.
Jak na razie wykonałem jednego CigarBoxa, jednę modernizację lespaula oraz klimaciarski piecyk z pudełka, który jest w fazie kołcowej i niebawem wrzucę fotki :)

Nie odbiegajęc jednak za bardzo w to, co dopiero będzie - życzę wszystkim Wesołych łwięt i raz jeszcze przepraszam za spóęšłnionę reakcję na regulamin :)
Born to lose, Live to Win!
blazej

Zapraszam również za parę minut do działu z planami - podzielę się z forumowiczami planami gitar w pdf :)
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Lepiej póęšłno niż wcale. Bywa i tak. Niemniej jednak witam.
Uwaga na wstępie. Na forum są koledzy i koleżanki.
Zatem korzystaj z nagromadzonych informacji i oby wystarczyło ich dla zaspokojenia Twojej potrzeby twórczej w zakresie wykonawstwa gitar.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
blazej

Okej okej, poprawiam się :P
Kolegów i Koleżanki :)
a włałciwie: Koleżanki i Kolegów :P
ODPOWIEDZ