łwieta 2014 i Nowy Rok

Na każdy temat ...

Moderator: poco

poco
Moderator

łwieta 2014 i Nowy Rok

Nieprzeczytany post autor: poco »

Wszystkim kolegom forumowym, przyszłym forumowiczom, gołciom i wszelkim czytelnikom nasze witryny składam najserdeczniejsze życzenia łwięteczne i dla oszczędnołci ;-) noworoczne. Obyłmy w następnym 2015 roku spotkali się w zdrowiu i poszerzonym gronie miłołników sztuki budowy własnych instrumentów szarpanych i nie tylko. :-D
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Awatar użytkownika
PiotrCh

Re: łwieta 2014 i Nowy Rok

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

Dołęczam się do życzeł:) Oby każdy z nas mógł w nowym roku polakierowaę jakił instrument albo dwa:)
pozdrowienia
Piotr
Awatar użytkownika
TeEn

Nieprzeczytany post autor: TeEn »

Najlepszego. Spokoju i ciepła na łwięta i szalełstwa z kacem nazajutrz w Nowy Rock.
Zdroof
Tomek
Awatar użytkownika
violinerpl

Re: Odp: łwieta 2014 i Nowy Rok

Nieprzeczytany post autor: violinerpl »

Zdrowych, rodzinnych łwięt, dłut pod choinkę oraz szczęłliwego Nowego Roku pełnego radołci z instrumentów przesyłam Wam:grin:
Awatar użytkownika
Jerzy S

Nieprzeczytany post autor: Jerzy S »

Abyłmy w tym roku posadzili drzewa z których nasze pra-prawnuki zrobię instrumenty o niebiałskich walorach :) A tak serio, to wielu łask Bożych, zdrowia i pokoju wewnętrznego dla Was i Waszych rodzin :)
szlifek

Nieprzeczytany post autor: szlifek »

Witam.
Zdrowia i szczęłcia dla wszystkich.
Ostrych dłutek , łwieżego kleju , suchego drewna .
WESOłYCH łWIęt !!
pozdrawiam.
pamiątaj o cyklinie !
Awatar użytkownika
Andrzej

Nieprzeczytany post autor: Andrzej »

Ja również chciałem złożyę Wszystkim życzenia zdrowych , pogodnych i radosnych łwięt Bożego Narodzenia oraz szczęłliwego Nowego Roku .

ps: Jak mawia S.Tym "zdrowia ,zdrowia i jeszcze raz zdrowia, a resztę kombinujcie " ;-)
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

ęšłĽyczę Wam wszystkim tak od serca, żeby te łwięta były radosne i wesołe, ale także abyłcie się zatrzymali w tym całym pędzie i zadumali na chwilę. ęšłĽyczę Wam mnóstwa nowych pomysłów, nieopuszczajęcej nigdy weny twórczej, zapachu i widoku pięknego drewna przez cały rok, "gumowych warsztatów" i spełnienia wszystkich marzeł i planów.

Miałem zrobię piękne zdjęcie w warsztacie, jednak Tomek (Palisander) niełwiadomie skopiował moje myłli i zrobił jeszcze piękniejsze dlatego za jego przyzwoleniem umieszczam je tu dla Was, a Tomek oczywiłcie dołęcza się do życzeł.

Wielkiej Gwiazdki Wszystkim!
ws.jpg
ws1.jpg
I jeszcze piękna kolęda w wykonaniu Riedla Juniora:

Victor

Nieprzeczytany post autor: Victor »

I ja Wam mili drodzy życzę wesołych łwięt i szczęłliwego nowego roku, oraz spełnienia marzeł i dotrzymania postanowieł noworocznych :)
Tanto

Nieprzeczytany post autor: Tanto »

Wesołych łwięt i szczęłliwego Nowego Roku, ciężko wymyłlię uniwersalne niebanalne życzenia które będę idealnie pasowały dla wszystkich adresatów ...mi to się nie udaje, dlatego krótko i zwięęšłle - żebyłcie w życiu mieli tyle energii, witalnołci i radołci ile emanuje z poniższej kolędy :-)
https://www.youtube.com/watch?v=wKfm1zgepEA
Wasyl

Nieprzeczytany post autor: Wasyl »

Spóęšłnione ale się jeszcze wkręcę. Wesołych łwięt (czyli reszty piętku :D)) i pogody ducha także po łwiętach. Wszystkim życzę przede wszystkim zdrowia, bo mi ostatnio trochę go brakuje i wiem, że wtedy inne rzeczy nie potrafię cieszyę. Także przede wszystkich zdrowia, a potem to generalnie zadowolenia z życia, abyłcie mogli robię to co kochacie. No i dobrego drewna wam życzę ;)
lutnik.pl

Nieprzeczytany post autor: lutnik.pl »

I żeby nam się dzieci burzy nie bały ;)
Trening czyni mistrza.
ODPOWIEDZ